HCL.HR

Glumac iz serije Mindhunter glumit će u hrvatskoj igri Saint Kotar

Zoran Žalac 05.06.2020.   •   1 komentara


Američki glumac Happy Anderson, poznat po ulozi serijskog ubojice u Netflixovoj uspješnici Mindhunter, posudit će svoj glas u domaćoj igri Saint Kotar.

Iako se domaća avantura Saint Kotar odvija u imaginarnom hrvatskom gradiću, lokalno će stanovništvo u igri pričati engleskim jezikom kako bi bilo razumljivo svima. S time na umu, ekipa Red Martyr Entertainmenta odlučila je angažirati glumce kojima je engleski jezik nativan, a među prvima kojega su angažirali je Happy Anderson kojemu je najpoznatija uloga serijskog ubojice Jeffa Brudosa u Netflixovoj seriji Mindhunter.

Andersonu nije strana gluma u videoigrama jer je već sudjelovao u njoj na najvišoj razini – kroz suradnju s Rockstar Gamesom na igrama kao što su Max Payne 3, GTA 5 i Red Dead Redemption 2. Doduše, u tim ulogama nije imao svoj lik već je glumio takozvane statiste iliti nasumične likove. U Saint Kotaru će pak posuditi glas Davoru, vlasniku krčme zvane “Gorski”.

Saint Kotor će ovoga mjeseca krenuti u proces prikupljanja sredstava za dovršetak igre, a lansiranje kampanje na Kickstarteru popratit će i izlazak svojevrsne demo verzije, tj. prologa igre zvanog Saint Kotor: The Yellow Mask, koji će na Steamu biti dostupan od 18. 6. 

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?