HCL.HR

Immortals Fenyx Rising otputovao u Kinu uz Myths of the Eastern Realm DLC

Zoran Žalac 25.03.2021.   •   4 komentara


Drugi DLC za Ubisoftov Immortals: Fenyx Rising dostupan je od današnjeg dana. Zanimljiv je zbog činjenice da donosi potpuno novu mitologiju i drugog lika.

Prošlogodišnja akcijska avantura Immortals: Fenyx Rising odvela nas je u šarenu verziju grčke mitologije. Od danas ta igra pak omogućuje da otputujete prema istoku uz plaćeno proširenje zvano Myths of the Eastern Realm. 

Ekspanzija je to koja mijenja podneblje i mitologiju. Radnja joj se odvija u drevnoj Kini, a inspirirana je kineskim mitom o božici Nüwi. Igrač preuzima ulogu potpuno novog lika zvanog Ku (koji i ovdje može biti modificiran po volji) te dobiva zadaću da spasi čovječanstvo od primordijalnog kaosa. Na toj misiji Ku će dobiti pomoć od nekih neočekivanih likova, poput jednog zmaja.

Gameplay Immortalsa neće se previše mijenjati u ovoj ekspanziji, ali možete očekivati nove vrste zagonetki, otključavanje svježih vještina i sl. Ekspanzija se može kupiti zasebno ili u sklopu Season Passa.

Komentari (4)

  • Bronson

    25.03.2021 - 19:23

    Bolje bi bilo da su odmah originalnu igru napravili po ovoj mitologiji, bili smo siti Grcke i Odyssey-a..

    • 312AE

      @Bronson, 26.03.2021 - 05:17

      Pa imaš pravo, ljepo ovo izgleda. Nebi se bunil da je ovo bila orginalna igra, a grčka dlc. Kolko vidim iz trailera, nema tolko loših fora,malo je mračnija I ozbiljnija priča.

    • Darcoolio

      @Bronson, 26.03.2021 - 14:50

      U svoje ime pričaj, do AC nisam imao često priliku da igram igre po motivima grčke mitologije.

    • Bronson

      @Darcoolio, 26.03.2021 - 16:09

      Nisi razumeo poentu, ja prvi vise volim grcku od japanske kulture i mitologije.. Samo kazem da smo se zasitili Grcke sa Odyssey-em i njegovim dodatnim sadrzajem zato sto je ova igra izasla relativno brzo nakon AC-a, pogotovo sto su do skoro dodavali dodatni sadrzaj za isti.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?