HCL.HR

Na jesen stiže Farming Simulator 22 Platinum Edition, evo što sve donosi

Zoran Žalac 12.07.2022.   •   2 komentara


Ove godine neće biti novog Farming Simulatora, ali će zato Farming Simulator 22 odbiti prošireno Platinum izdanje s kojim će doći više od 40 novih vrsta vozila.

Developeri Farming Simulatora upravo su najavili novo izdanje za ovu godinu. Po već ustaljenom farmerskom kalendaru, u 2022. nećemo dobiti potpuno novu igru, nego nadogradnju prošlogodišnje. Farming Simulator 22 Platinum Edition postat će dostupan od 15. 11. za PC, PlayStation i Xbox platforme.

Platinum izdanje donijet će između ostalog 40 novih vozila. Među njima developeri ističu Volvo L200H High Lift – stroj za sječu drva koji još nije dostupan ni stvarnim farmerima, tako da će oni virtualni imati čast da ga prvi provozaju.

Platinum izdanje također će donijeti jednu novu mapu s dodatnim misijama. Mapa Silverrun Forest inspirirana je pacifičkim sjeverozapadom te će između ostalog omogućiti izgradnju brodova. Mapa će sadržavati i neke nove mehanike gameplaya, ali više o tome bit će otkriveno kasnijeg datuma.

Za nove vlasnike Farming Simulatora 22, Platinum izdanje donijet će glavnu igru i samu ekspanziju po cijeni od 50 eura. Postojeći vlasnici FS-a 22 mogu dobiti Platinum ekspanziju u sklopu Year 1 Season Passa po cijeni od 40 eura.

Komentari (2)

  • Fenner

    13.07.2022 - 07:50

    Super igra.

  • Cracking

    13.07.2022 - 09:32

    Ta su vozila falila u dijelu “šumarstva” kako bi to bilo potpuno “iskustvo” u tome dijelu igre..tako da je to samo plus.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?