HCL.HR

No Man’s Sky dobio više akcije, borba je sada žešća

Matej Brus 17.02.2022.   •   4 komentara


Jučer je stigla nova verzija igre naziva Sentinel koja je unaprijedila način borbe na planetima te učinila svemir No Man’s Skyja puno opasnijim i uzbudljivijim mjestom.

Developeri No Man’s Skya su za svoje prvo ažuriranje u 2022. pripremili puno toga, a prvo na listi novih stvari su tri vrste neprijatelja, svaki s posebnim načinom da vas sabotira ili onesposobi. Najstrašniji među njima je Hardframe Battle Mech, veliki robot koji uz oklop ima i raketni pogon.

Kako bi se mogli obraniti od novih neprijatelja, dodana su nova oružja i alati za obranu. Primjerice, tu je sada strujna granata koja onesposobi neprijatelje ili pak naprava za kamufliranje kojom postanete nevidljivi na kratko vrijeme čak i usred bitke.

Još veća pomoć protiv neprijatelja bit će mogućnost “hakiranja” neprijateljskih robota kako bi se borili uz vas i pomogli vam u bitci za oslobađanje planeta. Ako se riješite svih neprijatelja oni se miču s tog planeta na neko vrijeme. Ili ako bitke nisu za vas, moći ćete se šuljati do njihovog strogo čuvanog kontrolnog tornja, onemogućiti ga i tako postići isti cilj.

Novi neprijatelji neće biti tu samo za ubijanje, već dobivaju i priču koju ćete moći otkriti tražeći izgubljene spomenike raspršene po svim planetima.

Stigla su i tehnička poboljšanja među kojima je i bolja optimizacija koja omogućava više sličica po sekundi neovisno o grafičkoj kartici koju koristite bez ikakvih kompromisa u izgledu igre. Uz to je spomenuto kako je i verzija za Steam Deck u potpunosti spremna.

Sve ovo je samo mali dio ogromnog Sentinels ažuriranja koje je jučer stiglo, a ostatak izmjena i dodataka možete pronaći ovdje.

Komentari (4)

  • StargateFan

    17.02.2022 - 12:38

    Moram naći opet vremena za NMS 😅

  • Moonlight22

    17.02.2022 - 12:48

    Jedva čekam ovo zaigrati!

  • Chimichangas

    17.02.2022 - 13:52

    jel ovo sve dobijemo ako kupit igru na CD-u ? tj.jesu besplatna ova sva ažuriranja njihova?
    Igrao sam NMS prije nekih 2 god.. bila mi je ok ali nisam imao baš neki cilj.. sad mi se čini zanimljivija, možda joj dam šansu opet

    • Moonlight22

      @Chimichangas, 17.02.2022 - 14:58

      Da, sve što je bilo dodano je besplatno!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?