HCL.HR

No Man’s Sky Interceptor donio zagađene planete i nove letjelice

Zoran Žalac 05.04.2023.   •   4 komentara


Od danas je svemirska avantura No Man’s Sky ažurirana na verziju 4.2, a u nadogradnji zvanoj Interceptor stigli su korumpirani planeti.

Još jedno sadržajno ažuriranje stiglo je u No Man’s Sky. Verzija 4.2, nazvana Interceptor donosi nove izazove te dodatne razloge za boravak u širokom svijetu ove igre.

Glavna novost ovog ažuriranja su zagađeni, odnosno korumpirani planeti. Korupcija je prikazana u obliku ljubičastih kristala, a zahvaća robotske čuvare koji su agresivniji te izdržljiviji dok su pod utjecajem korupcije.

Druga značajna stvar jesu Sentinel brodovi. Njihov izgled od sada je proceduralno generiran pa očekujte vidjeti više raznovrsnosti među brodovima. Novost je i to da sami možete složiti svoj Sentinel Interceptor od ostataka uništenih brodova. I da, moći će se vidjeti specifična unutrašnjost Sentinel brodova.

Od ostalih noviteta vrijedi spomenuti novi jetpack, dva unikatna Multi-Toola te nekoliko dodatnih misija. S tehničke strane poboljšana je kvaliteta slike u verziji za PlayStation VR2, dok su Xbox platforme dobile dinamičnu rezoluciju, tj. podršku za AMD FSR 2.0.

Komentari (4)

  • Moonlight22

    05.04.2023 - 17:32

    Sentinel brodovi izgledaju jako dobro!

  • Chronosus

    05.04.2023 - 18:14

    Navodno je ovaj patch riješio par problema s PSVR2 verzijom igre, ali i dodao nove. :/ jedan korak naprijed, jedan nazad.

  • Axelite

    06.04.2023 - 11:24

    Igrač sam ove igre, kojih godinu dana. Ali s stilom vraćanja na update novitete. U početku kada sam ju kupio igrao sam ju najviše te sam si izgradio sustav zarade i napravio bazu na idealnom planetu. Inače nisam ‘hard_core’ fan sci-fi, ali svatko tko imalo malo voli istraživanje, slobodu onog klasičnog RPG-a gdje ništa ne moraš nego sve biraš….e to je današnji ‘No man sky’.
    Preporučujem da igru kupite na bilo kojem popustu da imate i za koju drugu igru 😉
    Ono što dodatno fascinira igri su kreacije i kreativnost drugih igrača odnosno njihovih baza u kojem pojam “baza” glupo zvuči, postaje zapravo umjetnost virtualnih domova.

  • Batax56

    06.04.2023 - 15:21

    Izvrstan update, odma me zaljepio nazad na NMS

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?