HCL.HR

Pirati i odmetnici stigli su u No Man’s Sky

Lovro Maroševac 14.04.2022.   •   7 komentara


Druga velika No Man’s Sky ekspanzija u 2022. godini sa sobom donosi pregršt novih stvari, među kojima je mogućnost igrača da se pridruže svemirskim piratima i odmetnicima.

No Man’s Sky nastavlja sa svojim redovitim ažuriranjima. Prva velika ekspanzija u 2022. stigla je prije nepuna dva mjeseca, a naglasak je bio na većoj akciji i žešćoj borbi. Sada je red došao na kršenje zakona i okupljanje vlastite eskadrile.

Ažuriranje Outlaws u No Man’s Sky uvrstilo je odmetničke galaksije u kojima igrači mogu pronaći stanice na kojima je glavna tema švercanje dragocjenih stvari. Igrači se također mogu pridružiti svemirskim piratima u nezakonitim radnjama, no trebaju se paziti Sentinela. Budući da se šverc stvari povećao ovim ažuriranjem, oni će sada temeljitije pregledavati brodove i njihove pilote. Isti kao obranu mogu pronaći takozvani Cargo Probe Deflectore, naprave koje će služiti kao protumjere Sentinelovim senzorima.

Odmetnički brodovi mogu napasti igrači ako im se oni suprotstave, a shodno tome poboljšano je i unaprijeđeno svemirsko ratovanje. Glavna petlja novih svemirskih borbi vodi se na temelju visokog rizika i velike nagrade. Da stvari budu još zanimljivije, igrači sada mogu u svoju eskadrilu regrutirati AI pilote na koje naiđu u svemirskom putovanju. Oni će vas slijediti na svakoj vašoj avanturi i pomagati vam u borbama, a možete ih pozvati da lete s vama u formaciji.

Outlaws je također dodao i solarne brodove, nove visokotehnološke letjelice koje mogu biti pronađene kroz čitav svemir. Sa sobom nose jedinstvenu tehnologiju, samo njima dostupnu te su izrazito efikasni i prilagodljivi raznim situacijama.

Outlaws je jučer stigao u No Man’s Sky, a koje su sve točno promjene i popravci došli u igru, možete vidjeti na službenoj stranici ovog naslova.

Komentari (7)

  • Moonlight22

    14.04.2022 - 11:45

    Ajmeee, kraljevi su me izvukli iz burnouta!! Jedva čekam zaigrati!

  • Strahinja Radonjic

    14.04.2022 - 13:07

    Ti developeri medalju zaslužuju. Jel su zasrali na početku? Jesu. A onda su sve ispeglali, redovno izbacuju ažuriranja i nema ni naznake da će stati. Igra je sve bolja i bolja! 👏 Za to vreme jednom DICE-u treba par meseci da leaderboard napravi, komičnim stvarima svedočimo u gaming-u.

    • Moonlight22

      @Strahinja Radonjic, 14.04.2022 - 14:15

      Da, baš! Inače, taman sam odigrala i update je 10/10, osim par bugova sve je baš dobro 🙂

  • Enrubius

    14.04.2022 - 13:58

    Ova igra izgleda sve bolje i bolje.

  • kebbab

    14.04.2022 - 15:27

    Ah Igra je mnogo dobra ali sada, nakon 6 godina, bi stvarno trebali da se zaustave i pokrenu neki novi projekt.

    • Moonlight22

      @kebbab, 14.04.2022 - 15:41

      Kažu da su već pokrenuli jedab, po njima, “jako ambiciozni” projekt. A ja bih voljela da samo nastave dalje s updateanjem nms-a 🙂

  • Batax56

    15.04.2022 - 03:18

    Izvrstan update, točno da te opet povuče u igru

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?