HCL.HR

Prvi DLC za Assassin’s Creed Origins izlazi ovog mjeseca

Petra Rukav 09.01.2018.   •   14 komentara


Ubisoft će nas još ovoga mjeseca poslati na nove pustolovine u drevnom Egiptu, a nova ekspanzija dodat će novu regiju već masivnoj mapi.

Assassin's Creed Origins The Hidden Ones

Prošla su tek dva puna mjeseca otkako nas je Ubisoft bacio u predivan svijet Assassin’s Creed Originsa, a francuska izdavačka kuća zaključila je da smo imali dovoljno vremena da uživamo u svim blagodatima masivne mape drevnog Egipta. Posljedično, zasad nepoznatog dana u ovom mjeseca dobit ćemo priliku da zaronimo u prvi komad DLC-a, koji će osim svježe avanture s protagonistom Bayekom donijeti i komad nove regije.

Dakle, ekspanzija The Hidden Ones, koja se odvija nekoliko godina nakon Originsa, odvest će nas na područje kojeg su okupirali Rimljani, a tamo ćemo navodno naići na „veliku“ novopečenu priču dok će Bayeku biti pružena mogućnost da ojača svoje sposobnosti assassina do levela 45.

Kako bi proslavili izlazak prvog DLC-a za Assassin’s Creed Origins, Ubisoft priprema nekoliko besplatnih stvarčica poput nove opreme, dodatnog questa te druge šanse da sudjelujete u Trials of the Gods odnosno bitkama protiv boga balzamiranja Anubisa, koji vas izaziva već sada te krokodilskog boga Sobeka dva tjedna kasnije.

Na koncu, treba naglasiti kako svi igrači mogu ugrabiti nove predmete iz Originsovih Heka škrinja, uključujući i one iz Nightmare, Gladiator, First Civilisation te Wacky paketa.

Komentari (14)

  • kujaxx

    09.01.2018 - 15:15

    Ubisoft je krenuo vrlo agresivno ovom igrom,i jako dobro mu ide 😀

  • Ki-ya Karate Monster

    09.01.2018 - 15:18

    Super je igra, baš sam si je kupio prošli mjesec tijekom Steam Winter Sale, zamislite da je Gold Edition bio 36 eura manje zbog sniženja. Da, kupio sam si Gold Edition za 120 maraka.

    • trulex

      @Ki-ya Karate Monster, 09.01.2018 - 16:17

      mogo si kupit gold za 60 maraka.

  • Lovrogamer

    09.01.2018 - 17:43

    Hoće bit besplatan?

  • moordrak

    09.01.2018 - 17:55

    Njah. Niš ne pišu koliko je to gameplaya. Cca 120k xp-a za 5 levela, pa, moglo bi to biti jedno desetak sati dodatnih sadržaja. U ožujku , drugi dodatak. A bogme, počekati će oba.

  • funky0308

    09.01.2018 - 20:39

    Jbte nisam ni glavnu pricu odigrao…malo je slobodnog vremena i uopce nisam sretan zbog toga. Super, samo neka rade. Da su bespla, kako su jednom obecali, bilo bu jos vise super. 🙂

    • moordrak

      @funky0308, 09.01.2018 - 20:49

      Besplatno DLC-ovi?! Od Ubisofta?!! Je. Da baba ima pišu, zvali bi je dida …

    • game0wer

      @moordrak, 09.01.2018 - 23:27

      Volio bi da je besplatan al sumnjam. 🙁

    • funky0308

      @moordrak, 10.01.2018 - 14:20

      Nece biti free to je sigurno ali bas je Ubisoft bio taj koji je prosle godine govorio da DLCe treba micati i da igra treba izaci cijela, a ako i dolazi dodatni sadrzaj onda je free za sve. E sada se mijenja prica pa ispada da nisu to rekli nego su rekli da DLCi nikome nece dati prednost u igri sto meni nema nikakvog smisla jer je kao prvo to normalno i drugacije ni ne treba biti, a uostalom dali su feeling da pricaju o SPu. Nema veze, ja nema nikakav problem s time da se nesto naplati ali onda to mora biti to 🙂 . Ne Harly Quinn DLC u Batman AK – to je sramota nazvati ikakvim prosirenjem

    • moordrak

      @funky0308, 10.01.2018 - 16:09

      DLC-ovi mogu proširiti priču i završiti je, kao recimo u Witcheru 3 ili Inquisitionu. U slučaju Originsa, glavna priča je završena. Cezar je mrtav, a Kleopatra će još malo biti faraonka. Možda budu obradili priču sa Markom Antonijem i Kleopatrom jerbo je to valjda najpoznatija tragedija svih vremena. Uz to, njihovom smrću završavaju rimski građanski ratovi, nastaje Rimsko carstvo, a Oktavijan postaje i ostaje vladar dugi niz godina. Ima tu materijala za krasan DLC. Baš me zanima što su skuhali…

    • funky0308

      @moordrak, 11.01.2018 - 14:39

      Ako je tako, a nemam razloga misliti suprotno – onda OK. S time problema nikada nisam imao niti cu imati. Tko hoce jos igrati, a ne bauljati samo po mapi bez ikakvog cilja osim ponekog chalengea ili zaboravljenog side questa, izbacili su DLCe koje mozes kupiti, tko nece ne mora – odigrao je igru koja je imala nekakav zavrsetak. To je posteno, koliko se sjecam, odnosno koliko znam iz igara Ubisofta koje igram, stvarno ne rade svinjarije s prosirenjima i napadnim mikrotransakcijama. Znam da ih ima i u Divisionu i u Ghost R.W. ali su toliko nenametljive da ih ni ne primjecujem.

  • Chris_LiRiOuS

    09.01.2018 - 21:13

    Ovako organiziram turnir u PES-u pa me zanimalo dal trebam neke dozvole od konamija, jer će se plačati upad i bit će nagrade, ali sve ukupno nece biti više od 300 kuna sveukupnih nagradi. Nadam se odgovoru makar nevezano za temu.hvala

    • Zoran Žalac

      @Chris_LiRiOuS, 10.01.2018 - 13:28

      Za takva pitanja imaš forum, a za spamanje istog komentara po različitim člancima prije možeš dobiti opomenu nego odgovor.

    • moordrak

      @Chris_LiRiOuS, 10.01.2018 - 16:34

      Isprike adminima zbog odgovaranja na pitanje izvan teme.
      Ako je događaj javan i očekuješ više od 20 natjecatelja, organizator bi taj događaj trebao prijaviti policiji. Isto tako, organizator bi trebao prijaviti događaj zampu ako misliš puštati bilo kakvu muziku jerbo ti ovi mogu lupiti kaznu. Direktno od Konamija ti ne treba ništa. Doduše, uvjek možeš kontaktirati zamp i pitati što te zanima.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?