HCL.HR

Od sada se u Rainbow Six Siegeu možete – grudati

Lovro Maroševac 15.12.2021.   •   5 komentara


Novi vremensko limitirani događaj stigao je u Ubisoftov naslov i spreman je za sve one koji snježne radosti okusili nisu već godinama.

Žalite za snijegom već godinama i zaboravili ste kako je to grudati se? Žalosti je stigao kraj zahvaljujući Rainbow Six Siegeu. Iako ovo zvuči kao reklama za igrin novi događaj, vjerujte mi kad vam kažem da nije!

Snow Brawl događaj novi je kratkotrajni mod koji je stigao u ovaj Ubisoftov naslov. Kao što možete pretpostaviti iz samog naziva, grudanje pada u prvi plan i na igračima je da se zabave u ovo blagdansko vrijeme. Snijeg je već napadao u Rainbow Six Siege i predviđa se da će cijela igra biti zabijeljena do 04.01.2022. godine.

Sveukupno 10 operativaca otišlo je na godišnji odmor kako bi se odmorili od napucavanja. U Snow Brawlu moći ćemo zaigrati Osu, Montagnea, Ash, Blackbearda i Bucka u napadu te Castlea, Frost, Rooka, Thorn i Vigila na obrani. U ovom događaju nema klasičnog sprječavanja bombi, već se igra Capture The Flag, a dodatni začin je respawn mehanika.

Kao što to biva u svakom sličnom eventu, tako će i ovaj imati hrpu kozmetičkih stvari. Svatko će samim ulaskom u igru dobiti jedan besplatni paketić koji će moći otvoriti. Sveukupno će biti 45 kozmetičkih ukrasa za operativce koje će igrači moći kupiti igrinim novcima.

Komentari (5)

  • Strahinja Radonjic

    15.12.2021 - 13:03

    Fora.

  • Hadvar

    15.12.2021 - 13:05

    zanimljivo kak svaku live servicu igru s ozbiljnom tematikom moraju pretvoriti u 9gag

    • Agent

      @Hadvar, 15.12.2021 - 13:24

      A moraju privući što više ljudi. Uskoro će to napravit sa TDM-om ali nije to bitno kad ti možeš nastavit igrat s modovima koje si igrao do sad.Po čak možda i bolje jer barem će jedan dio koji ne zna igrat a stalno je u rankedu preći na ovaj mod jer barem negdje će uspjet pobjedit

  • Gebro_gaming891

    15.12.2021 - 13:43

    Nema blesavijeg moda od onog za 1. April. Sve je u žarkim bojama, mapa je plane u kojem spašavate/štitite taoca koji je zapravo plišani medo koji cijelo vrijeme maše.

    • Agent

      @Gebro_gaming891, 15.12.2021 - 13:53

      Pa ni ovaj mod nije daleko od toga

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?