HCL.HR

Resident Evil Re:Verse odgođen je i neće popratiti izlazak RE: Village

Zoran Žalac 28.04.2021.   •   3 komentara


Multiplayer komponenta Resident Evil Villagea, zvana Resident Evil Re:Verse, odgođena je na neko vrijeme.

Resident Evil Village po izlasku idućeg tjedna ipak neće imati obećanu multiplayer komponentu. Takozvani Resident Evil Re:Verse, u kojemu su se likovi iz Capcomovog horor serijala trebali obračunavati u Deathmatchu, sada je odgođen za ljeto 2021.

Ishod je to koji je zapravo bio i očekivan. Prilikom najave te 6v6 multiplayer komponente, fanovi Resident Evila mahom su izrazili negodovanje, tvrdeći da je takvo što totalno nepotrebno kultnom horor serijalu te da su se resursi za izradu toga mogli bolje utrošiti za nešto drugo.

Re:Verse je usprkos negativnoj recepciji trebao krenuti u testiranje tijekom ovoga mjeseca, no to je potrajalo svega nekoliko sati i cijela je stvar ugašena bez jasnog odgovora zašto. Mnogi su to uzeli kao potvrdu da Re:Verse neće biti ništa uspješniji od Resistance komponente koja je prošle godine popratila Resident Evil 3 remake i bila zaboravljena u rekordno brzom roku.

Na svu sreću, odgoda Re:Versea neće utjecati na Resident Evil Village – ta je igra i dalje u planu za 7. 5. A kako smo nedavno doznali, osim glavne kampanje imat će i omiljeni mod fanova – Mercenaries. Isti se neće moći igrati kao multiplayer komponenta, no zbog toga je i dobro prihvaćen.

Komentari (3)

  • Bronson

    28.04.2021 - 13:36

    Mislim da ovo i kad izadje nece zaziveti dugo.

  • Chimichangas

    28.04.2021 - 15:39

    Bolje da ni ne izlazi nikad 😀

  • Tony Ghost 1811

    29.04.2021 - 10:05

    Ne vidim ni jedan razlog da ovo ikada izadjem.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?