HCL.HR

Ruined King: A League of Legends Story dobio službeni trailer, znamo kada ga igramo

Lovro Maroševac 31.10.2020.   •   7 komentara


Riot Games izdao je službeni trailer za njihov nadolazeći RPG naslov i dao nam nešto više informacija o samoj igri. Korisnici next-gen konzola neće biti toliko zadovoljni s nekim informacijama.

Riot Games nas je povodom prošlogodišnje 10. godišnjice njihove najpoznatije igre League of Legends obavijestio kako rade na još sedam novih igara. U međuvremenu smo dobili Valorant, Legends of Runterra i mobilnu verziju LoL-a. Iako je najavljen još prije godinu dana, sada je izašao službeni trailer Riotovog RPG naslova, otkrivši nam kada bismo ga mogli zaigrati.

Ruined King: A League of Legends Story bit će igra koja će proširiti svijet Runeterre i omogućiti novim igračima da se upoznaju s herojima iz League of Legendsa. Igru će raditi studio koji stoji iza Darksiders Genesisa – Airship Syndicate. Ruined King izaći će 2021. godine na PC-u i konzolama te će imati borbu na poteze. Korisnici next-gen konzola morat će se strpjeti malo više od vlasnika onih trenutnih jer će Ruined King na njihove platforme kasniti.

Ovdje ćemo moći igrati sa šest prepoznatljivih heroja iz svijeta League of Legendsa – Pykeom, Braumom, Yasuoom, Illaoi, Ahri i Miss Fortune. U igri će postojati dvije regije koje ćemo moći istražiti – Bilgewater i Shadow Isles. Igrači će se s ovim likovima suočiti protiv misterioznog neprijatelja koji će im, kažu, predstavljati veliku prijetnju.

Riot Games navodi kako će više informacija o Ruined King: A League of Legends Storyju biti poznato u 12. mjesecu. Dosadašnji izleti Riota u druge žanrove rezultirali su mahom pozitivnim reakcijama pa će biti zanimljivo vidjeti kako će se snaći i na polju jednog ovakvog turn-based RPG naslova.

Komentari (7)

  • Cpt. Price

    31.10.2020 - 16:13

    Kad bi bar upila volio koliko mrzim ovakve igrice imal bi deficit u proračunu. Onda bolje ovako. Jedan cod u dvije godine

  • The_Rubix

    31.10.2020 - 16:35

    Nisu baš previše pokazali ali je zato uvijek gušt odgledat riotove cinematice i trailere

  • razer1234559

    31.10.2020 - 16:38

    Nisam fan League of Legendsa niti sam ga igrao ali ovo sto sam procitao mi djeluje skroz OK. Fan sam RPG-ova i igram ih od malih nogu i ovo bi mi se moglo svidjeti i tako se malo upoznati sa svijetom League of Legendsa. Nisam dugo igrao RPG sa turn based sistemom borbe, zadnje sto sam igrao je bila Radiant Historia za Nintendo DS i to prije nekoliko godina tako da jedva cekam da ova igra izađe pa da i to probamo.

  • snooker

    31.10.2020 - 16:49

    mrzim borbu na poteze

  • Darac83

    31.10.2020 - 20:29

    Zasad sam zainteresiran…

  • scoutmark

    31.10.2020 - 21:24

    Taj zlikovac sko se dobro sjecam lora on je kriv za cjeli Shadow Isle tj. kralj koji je pokusao oziviti suprugu ali je napravio proklestvo

  • Gobac

    02.11.2020 - 10:43

    Darksiders Genesis je super igra. Mix RPG-a i twin stick shooter. Trailer vise podsjeca na njega, nego najavljena borba na poteze. Drzim fige da ispadne dobro, jer volim turn based igre. Nemam vise reflekse za real time combat 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?