HCL.HR

The Division dobio veliku Resistance nadogradnju, besplatan je do kraja tjedna

Zoran Žalac 05.12.2017.   •   9 komentara


Ubisoftova timska pucačina The Division dobila je zadnje proširenje za ovu godinu. Isprobati ga možete, zajedno sa svim ostalim DLC paketima, čak i ako ne posjedujete igru.

the division-resistance

The Division je uz Rainbow Six Siege i For Honor jedna od onih igara po modelu usluge, što znači da svako malo dobiva novi sadržaj i da definitivno nije ista kao po izlasku prije skoro dvije godine. Zadnje proširenje igre, verzije 1.8, lansirano je danas i donosi hrpu sadržaja – besplatno. Između ostalog, dodana su dva nova moda igre i potpuno nova zona grada, a mehanike Dark Zone su malčice promijenjene.

Nova zona grada zove se West Side Piers i namijenjena je PvE sadržajima. U njoj će se dinamično pojavljivati različite kombinacije neprijatelja, a očekuju nas i nove sporedne misije te zadaci.

Prvi novi mod je Skirmish, u suštini timski deathmatch 4v4 formata u kojemu nema AI protivnika. Odvijat će se u tri arene i bit će više fokusiran na pucnjavu, a manje na trčkaranje.

Drugi mod je PvE sadržaj pod nazivom Resistance, iza kojega se krije klasični Horde mod. U ovom modu sve bande Divisiona grupno će napasti igrače koji moraju odbijati valove istih kombinirajući različite Wildcardove kako bi se parirali svakom sljedećem valu koji je sve teži.

Što se tiče promjena u Dark Zoni, ako jedan igrač postane Rogue, ostali igrači u timu dobit će izbor hoće li krenuti za njim ili neće.

Zajedno s lansiranjem ovog besplatnog ažuriranja, Ubisoft je danas pokrenuo i besplatno isprobavanje The Divisiona sa svim njegovim dosad izbačenim sadržajima, uključujući i plaćene DLC pakete. Isprobavanje igre dostupno je na PC-u, PS4 te XBOX konzolama, a traje do 10. ovog mjeseca.

Komentari (9)

  • bojanum

    05.12.2017 - 19:50

    Prekasno……….smrc…..smrc…..

  • L3gi0naR

    06.12.2017 - 05:51

    Odigrao sam trial kojih 5h i uopće mi igra nije nešto.

    • hacksor1234

      @L3gi0naR, 06.12.2017 - 10:41

      Tehnicki prvih 20 sati igre je jedan veliki uvod, tutorijal, kada dodes do levela 30, onda zabava pocinje

    • funky0308

      @hacksor1234, 10.12.2017 - 15:35

      Tako je. Ne znam zasto se to ljudima ne moze objasniti. Iako, meni je i prvi dio bio skroz OK ali da, prava zabava pocinje nakon sto DPS na primary weponu ode preko 200k 😀 . Igrao nakon azuriranja i iako nisam imao vremena igrati koliko bi htio, cini mi se OK. Nisam siguran da li mi se cini ili je stvarno tako ali vidim da fps poskakuje nesto vise nego prije updatea. Moram naglasiti da dosta dugo nisam igrao Division pa je moguce da mi se cini (nisam mjerio fps) ali moguce je da imaju manjih problemcica nakon prosirenja mape. Nije to nista strasno ali pao mi je fps par puta na 30-40 fpsa sigurno, cim se vidi golim okom ne radinse o 5 fpsa sigurno. U svakom slucaju, meni je Division odlican i i dalje ga igram.

  • zorinho20_hr

    06.12.2017 - 06:35

    Hodam neki dan po gradu sa klincom I kaze on meni-“Tata,ovo izgleda kao mracna zona”?
    Tko je ikad solo prezivio “ganking” od cijelog tima I pobijedio,zna da je to osjecaj od milijun dolara

  • JokeZ

    06.12.2017 - 07:32

    ova igra je jako podcjenjena, stavio bi ju u top 5 atmosfericnih

    • funky0308

      @JokeZ, 10.12.2017 - 15:37

      Bas to…ja je i igram u ovo vrijeme godine i bas stima sada. Ima odlicno pogodjenu atmosferu i meni se strasno svidjela. Da moze bolje – moze ali i mi igraci smo malo cudni. Izbaciki su odlican AC ove godine i koliko vidim ekipa i na to ima zamjerke, a stvarno se radi o jednom od boljih ACa, tako da neke ljude ovdje vise ni malo ne dozivljavam ozbiljno.

  • racetherace

    06.12.2017 - 09:27

    Odlicna nadogragjna vredelo e cekati

  • tree_boa22

    06.12.2017 - 22:39

    Odlicna igra, steta sto je toliko popljuvana 🙁

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?