HCL.HR

Watch Dogs: Legion dobio veliko ažuriranje i prvu ekspanziju

Zoran Žalac 04.05.2021.   •   3 komentara


Watch Dogs: Legion od danas je ažuriran na verziju 4.0 te nadopunjen novim sadržajima, kako za vlasnike Season Passa tako i za sve igrače.

Akcijska avantura Watch Dogs: Legion do sada je dobila nekoliko proširenja, prvenstveno kroz multiplayer komponentu. Obećane ekspanzije za vlasnike Season Passa bile su stavljene na čekanje te je prioritet stavljen na krpanje bugova. Sada je pak došlo vrijeme i za te nadopune sadržaja.

Ažuriranje verzije 4.0, koje teži od 19-37 gigabajta (ovisno o platformi), donosi čitav niz dodataka. Svi vlasnici igre dobivaju dva nova operativca: DJ-a i First Respondera. Uvodi se opcija sređivanja frizure i izgleda operativaca. Sada likovi imaju pet novih vještina (automatsko lootanje, regeneraciju zdravlja, manje štete od eksplozija i padova, itd.).

Nadalje, svi dobivaju tri nove kooperativne misije: Dysfunction, Meltdown i Repossesion, te pet solo zadataka. Tu su još dva nova gadgeta za co-op igranje. Krajem petog mjeseca stižu i dva nova PvP moda.

Što se tiče vlasnika Season Passa, stigla je prva ekspanzija – Swipe Right. Radi se tu o jednoj single-player misiji u kojoj DedSec otkriva zavjeru vezanu uz prodavanje antikviteta. Novi igrivi lik je Mina Sidhu, djevojka koja ima vrlo specifičnu mogućnost kontroliranja protivnika i onesposobljavanja istih napadom koji zove Mental Blast.

Ako ne bude odgoda, sljedeća ekspanzija u sklopu Season Passa stiže krajem šestog mjeseca te u igru donosi priču Aidena Pearcea iz originalnog Watch Dogsa. Watch Dogs će se potom spojiti s Assassin’s Creedom uz dolazak Darcy u osmom mjesecu.

Komentari (3)

  • Diablofreak

    04.05.2021 - 20:48

    a sto se tice optimizacije su to fixali sta?

    • MedoZidov

      @Diablofreak, 06.05.2021 - 12:25

      sta je to?

    • Diablofreak

      @MedoZidov, 06.05.2021 - 12:44

      To se i ja pitam ubisoftu je to nepoznanica, igru dobio , pokrenio et nakon 3mj igra crasha, laga, vozim auto 60fps, odjednom padne na 15, i tak dok ne restartam igru, a nit igra mi nije bog zna sto, dvojku radje igram

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?