HCL.HR

U Watch Dogs Legion neće biti pasa, objašnjenje je pomalo smiješno

Zoran Žalac 13.06.2019.   •   5 komentara


Za razliku od svog prethodnika, Watch Dogs Legion neće nam dopustiti da dragamo pse. Naime, pasa u distopijskom Londonu neće biti.

Potpuno suprotno svom nazivu, igra zvana Watch Dogs Legion neće imati nikakve pse. Niti bilo kakve druge kućne ljubimce. Za Ubisoftov serijal to je korak unatrag jer su u Watch Dogs 2 po San Franciscu šetali psi koje smo k tome mogli još i podragati. Psi su svakako nešto što obogaćuje virtualne svjetove; ima ih u Skyrimu, Witcheru, GTA i brojnim drugim igrama. Stoga se nameće pitanje – zašto su ih Ubisoftovci odlučili izbaciti iz Watch Dogs Legiona?

Problem je navodno taj da svi likovi u Londonu imaju međuodnose – rodbinske, bračne, prijateljske. Ti odnosi definiraju stav likova ako se jednom od njih nešto dogodi. Primjerice, ako nekoga ubijete, osoba koja je povezana s tim likom razvit će mržnju prema vama. Iako impresivan, taj sustav morao je završiti na likovima ljudskog roda jer u Ubisoftu nisu znali što napraviti s psima čiji vlasnici nastradaju. Kako kažu, postojala bi izgledna mogućnost da London postane grad pasa lutalica.

Umjesto da psima razviju sustav dodjeljivanja novih vlasnika, u Ubisoftu su se tako odlučili da ih u igru uopće neće ni staviti. Kažu da prema psima ne bi bilo fer da im igrač oduzima vlasnike time što angažira različite likove u borbi protiv korporacije zvane Albion.

Komentari (5)

  • Kr2t0s

    13.06.2019 - 14:11

    ?

  • SlucajniProlaznik

    13.06.2019 - 15:03

    Sve gore i gore

  • andjel

    13.06.2019 - 15:11

    a sad za ozbiljno, što sa psima kad izgube vlasnika, što bi bilo fer prema njima?

  • tomekplejka89

    14.06.2019 - 15:29

    No Dogs in Watch Dogs.

  • TheCaptainCrash

    15.06.2019 - 10:17

    to sto su rekli bi imalo smisla jer onda bi naziv igre imao smisla haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?