HCL.HR

U Watch Dogs Legionu možete igrati s djedom koji nasumično umre dok ga kontrolirate

Zoran Žalac 20.08.2019.   •   7 komentara


Igranje s bilo kojim likom u Watch Dogs Legionu otvara brojne prilike, ali i potencijalne neprilike. Neki likovi tako mogu nasumično umrijeti tijekom igranja.

Igranje s bilo kojim NPC-jem najveći je adut Watch Dogs Legiona. Za vrijeme E3 sajma vidjeli smo tako bakicu koja se infiltrira u zaštićenu zonu i po potrebi koristi revolver. Za Gamescom sajam Ubisoft nam je pripremio sasvim suprotno – dedeka Alana koji je ekspert za puške, ali nije bio kod doktora zadnjih 25 godina i u bilo kojem ga trenutku može strefiti nešto fatalno.

Lik koji može umrijeti nasumično zanimljiv je sam po sebi, ali ono što ga u Watch Dogs Legionu čini još zanimljivijim jest činjenica da likovi umiru trajno i da s njihovim umiranjem zauvijek gubite jedinstvene bonuse koje ste imali.

No, može se dogoditi da vam likove oduzmu privremeno, na primjer kada se predate i uhiti vas policija. U tom slučaju postoji solucija: možete regrutirati odvjetnicu koja ima 25% šanse izvući uhićene likove iz zatvora.

Naravno, likove nećemo moći angažirati tek tako – prvo ćemo im morati pomoći s problemom kojega imaju. Jednom kada su u našem timu, moći ćemo im dodavati nove vještine, mijenjati izgled, itd. Sve u svemu, ideja je odlična i luda pa se nadamo da će u izvedbi biti jednako zabavna.

Komentari (7)

  • blacklist0907

    20.08.2019 - 13:54

    Ubisoft to uvijek prezentira maestralno a na kraju teski prosjek

  • GAMEmaher

    20.08.2019 - 15:27

    Meni je prvi watch dogs zakon i odigrao ga dvaput i još ću jednom… odlična kišna chicago atmosfera, zanimljiv story, dobar i zabavan gameplay, online hakiranje…itd. Uživao sam u tom dijelu iako dosta popljuvan.

  • PeroPoplava

    20.08.2019 - 21:01

    Watch dogs 1 i 2 su mi se jako svidjeli i vis eputa sam ih odigrao iako te igre nisu bas primljene najbolje, ali ovaj watch dogs legion mi izgleda kao da stvarno ne pripada u taj watch dogs serijal, mozda samo nije moj stil igre ali vidjet cemo kakva ce na kraju ispast, ipak je to ubisoft nikad se ne zna

  • deanHR

    20.08.2019 - 21:35

    Ovaj serijal ne zna što želi. Tj zna. Želio bi biti GTA a ustvari je Saints Row. I to ne baš dobar SR…

    • tomekplejka89

      @deanHR, 21.08.2019 - 13:50

      Bas to…nemogu nikako osjetit tu ozbiljnost koju oni nude s jedne strane sa tom distopijskom tematikom i bakice koje mlate ljude i hakiraju sistem. Pohvalno je da pokusavaju nesto novo ali svejedno nosam ipresioniran

  • Stitrek

    21.08.2019 - 01:44

    Watch Dogs je odličan serijal i u ovom nastavku donosi nešto sasvim novo i interesantno po pitanju gameplaya u open world igrama. U prethodnim nastavcima se moglo hakirati i doći do informacija svakog lika u igri, u ovom nastavku svaki lik ima svoju priču i s sa svakim likom je moguće igrati, ta opcija dodatno daje bolju imerziju i interakciju, sa time cijeli doživljaj open worlda je potpuniji. Bit će interesanto vidjeti dali će GTA6 implementirati neke od ovih ideja.

    • deanHR

      @Stitrek, 21.08.2019 - 06:32

      Nadam se da će u najgorem slučaju biti samo opcija a ne dio gameplaya kao u ovom sranju

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?