HCL.HR

[PC] Novi Call of Duty clan.. Balkan Rippers

  • 0 Odgovora
  • 1914 Hitova
*

iBlindHD

  • n00b
  • 4
[PC] Novi Call of Duty clan.. Balkan Rippers
« : 07. Srpanj, 2014., 10:59 »
Pozz, ja sam iBlindHD, ali mozete me zvati "Blind"... :ave:
Nakon mjenjanja puno klanova koji mi nisu odgovarali, odlucio sam pokrenuti novi klan. TeamSpeak server jos nemamo, jer smo novi, ali dok ga ne napravimo sluzit cemo se public serverima/skypeom/raidcall-om... Trazimo članove ne samo iz Hrvatske, nego iz susjednih zemalja BiH, Srbije, Crne Gore, čak i Mađarske i Slovenije ako pričate Hrvatski.. Ako ste Hrvat, Bosanac, Srbin, Crnogorac.. A živite u drugoj zemlji poput Njemačke (kao i ja), Austrije, Italije, Grčke, Švicarske, Švedske... To nije nikakav problem :clap:

Šta tražimo:

16+ godina (iznimke su moguće, ako ste dobar igrač i zreo kao čovjek)
Headset sa mikrofonom (za komunikaciju s ostalim igračima)
Steam sa Black opsom 2 i Ghostom (Ghost nije obavezan, jer baš i nije neka igra, al i on ce biti igran (Stariji CoD-ovi će biti igrani, ali morate imati barem jedan noviji)..
Morate imati ili preorderan ili morate znati da ćete kupiti Call of Duty: Advanced Warfare za PC.. Njega ćemo igrati, izgleda dobro, valjda neće napraviti šta je IW napravio ove godine..
Tražimo igrače koji su tolerantni, nema svađanja oko nacionalnosti, vjere, rase, spola i sl.
Da pričate Hrvatski, Bosanski ili Srpski (Ili Crnogorski, nisam siguran dali je to jezik :loludara: )
Da imate iskustva sa FPS igrama, ako imate ispod 1 K/D, nastavite vjezbati, javite nam se za par mjeseci (Ako imate ispod 1 KD, al u zadnje vrijeme ste bolji (Sto dokazuje K/D zadnjih 5 matcheva), mozete uci u klan)
Kad se igra ozbiljna "competitive" igra, nema zafrkancije, samo komunikacija oko igre, i u sobi su samo igrači, ne gledatelji/ostali članovi !Nadam se da će vas veliki broj ovo vidjeti, i da ćemo imati puno prijava \:D/


Nadam se da ćemo uživati zajedno :piva:


Dodajte me na steamu za prijave: http://steamcommunity.com/id/yolozje  :ave:

TO JE TO ! =D>

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9