HCL.HR

SA:MP zajednica Zapadni Balkan

  • 0 Odgovora
  • 1824 Hitova
*

LudiGR4D

  • n00b
  • 1
SA:MP zajednica Zapadni Balkan
« : 25. Srpanj, 2014., 10:31 »

O novoj SA:MP zajednici

Poštovani forumaši sa ponosom vam predstavljam novootvorenu SA:MP zajednicu,naime radi se o zajednici koja ima za cilj ukazati pomoć svim novacima u SA:MP-u,bilo da se radi o skripterima ili igračima.Za one koji ne znaju šta je to SA:MP objasnim nešto kasnije.
Na forumu možete pronaći razne tutorijale za SA:MP,te za PAWN skriptanje,tutorijali su isključivo pisani od strane korisnika naše zajednice,a ima i onih koji su preuzeti sa službene SA:MP stranice ili SA:MP wikia,u tom slučaju naveden je izvorni link.
Na forumu možete zatražiti pomoć ili savjet u vezi PAWN skriptanja,SA:MP servera i SA:MP klijenta,odgovor dobijate u što kračem vremenu,jer naši skripteri su voljni vam pomoći u svako doba dana ili noći.
Takođe možete pronaći razne skripte za vaš server,pluginove,SA:MP mape koji su izrađene u poznatom Multi Theft Auto modu,filterskripte i include fajlove (dodaci za vaš SA:MP server).
Ukoliko ste stekli dovoljno iskustvo možete otvoriti vlastiti SA:MP server ili ako već imate vaš SA:MP server možete reklamirati na našem forumu.Ako vam je potreban povoljan i siguran hosting za SA:MP server,na našem forumu ga možete pronaći.
Na forumu se nalazi i SA:MP trgovina,a mogučnosti u tom boardu imate sljedeće:
-možete prodati vašu vlastitu server skriptu ako je imate,takođe možete kupiti server skriptu ukoliko niste u mogučnosti sami skriptati za vaš server.
-ako već igrate na nekome serveru,pa vam više dosadilo a imate korisnički račun sa jakim statsom,možete ga prodati,isto tako možete kupiti korisnički račun za neki server koji želite.
Mislim da sam dovoljno objasnio o čemu se radi,a vi ako ste zainteresovani posjetit ćete nas i uvjeriti se u naš kvalitet te podržati nas u projektu.
Na kraju da napomenem forum je otvoren samo za zemlje zapadnog Balkana - Hrvatsku,Srbiju,Bosnu i Hercegovinu,Crnu Goru te Makedoniju.

Šta je to SA:MP?

San Andreas Multiplayer (SA: MP) je modifikacija za Grand Theft Auto: San Andreas koja tu igru pretvara u multiplayer igru.Možete igrati preko interneta (ili LAN) sa do 500 drugih ljudi. 
U SAMPU postoji mogučnost da se radi skoro sve ono sto se može raditi i u Single Player modu, naravno ukoliko se to i izradi tj ''naskripta''. Postoji nekoliko vrsta modificiranja :DeathMatch SA:MP-a,RPG SA:MP-a,STUNT SA:MP-a ili čak i kombinacija te 3 vrste osnovnih skripti tj modifikacija. Moguće je čak i naskriptati neke stvari koje igrač koji igra samo Single Player mod ne može doživjeti.
Opširnije na našem forumu.

FORUM LINK: www.zb-samp.com || Molimo registrirajte se za pogled foruma!
Srdačan pozdrav od ZB staff tima!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9