PDF su dodali jer konzola koja je bundleana sa wind wakerom HD dobiva hyrule historia-u u PDF-u
Mislim da se to moglo čitati i prije updatea; knjiga je imala i svoj reader ili nešto takvo.
U svakom slučaju, nakon par sporih mjeseci, sve zadovoljniji sam s Wii U - i to taman nakon ovog zadnjeg updatea. Jer sada (opet) YouTube radi kako spada (dapače, cijeli browser je stvarno odličan), samo sučelje konzole je brže i responzivnije, a i glavna stvar - imam i previše igara na raspolaganju i još neke zanimljive nisam kupio... i još neke nove ekskluzive stižu. I da, Miiverse je super - zaboravio sam na njega na neko vrijeme i onda se opet prisjetio koliko je to fin detalj kroz Wind Waker i one Tingle boce što bacaš u more da ostalim igračima pošalješ poruku.
Ovih zadnjih mjesec, mjesec i pol dana igra se SC: Blacklist, Wonderful 101 i sad po novome Wind Waker HD... nema praznog hoda - svaki dan barem dva sata konzola odradi svoje. Malo off-TV play, malo on-TV play... malo Virtual Console, malo te AAA igre... pa malo YouTubea na TV-u. Uglavnom, ne znam baš koliko će ju Nintendo uspjeti izvući iz te situacije loše prodaje, marketing im je totalno zakazao, ali koliko vidim po forumima - oni koji su zapravo kupili Wii U i zapravo ga koriste, kupuju igre itd. - svi su zadovoljni. Mislim, ima tu još stvari u sučelju i mogućnostima na razini OS-a koje bi htio vidjeti da se poprave - dodatno ubrzanje rada sučelja ne bi bilo na odmet, bolje mogućnosti komunikacije s prijateljima itd., ali definitivno je sada nemjerljivo bolja situacija od one čak par mjeseci nakon launcha.