HCL.HR

Albion Online škicnite i ocjenite sami!

  • 0 Odgovora
  • 835 Hitova
*

CroMatt

  • n00b
  • 2
Albion Online škicnite i ocjenite sami!
« : 02. Travanj, 2021., 10:40 »
Pozdrav ekipa,

Tu sam prvi put (na portalu) i došao sam kako bi nekolicini ljudi bacio oko na Albion Online.
Full loot Sandbox MMO igra (ako te "ubiju" u zonama označenim za lethal PVP izgubiš sve sa sebe) napravljena od Sandbox Interactive studia.

U prilogu Vam ostavljam svoj refferal link koji Vas vodi na web stranicu Albion Online-a, naravno možete i sami googlat ali na ovaj način ako odlučite pružiti šansu igri i vi i ja dobijemo neke benefite:

Ugl, Albion, veliki svijet u kojem se sve vrti oko igrača. Sve je player crafted, SVE. Od loota koji dobijete u dungeonima i random mob dropova do zgrada u velikim gradovima na kojima kraftate.
Igra me ispočetka nije oduševila kada je bila u alfi i samo sam je stavio sa strane da leži dok me ne prođe ponovo ona jeza : "A što da sada igram".
I tako prije godinu dana random ponovo nabasam na Steamu na nju (savjetujem da skinete standalone launcher sa official site-a) i vidim dobar review i da pokušam još jednom.
Malo je reć da me potpuno uvukla u sebe, gdje još možete biti tank koji je ujedino i kuhar i voli saditi kupus.....nigdje.
Ne postoji EXP sistem već se sve svodi na FAME te ovisno o tome koji tip oružja ili armora nosite na sebi za njega skuplajte fejm dok radite razne aktivnosti.
Da skratim sad već poveći post i valjda najbolju reklamu za igru (morat ću im kontaktirati marketinški odjel za neke provizije) za ove prostore, dropam discord link od guilda unutar igre sastavljenog isključivo od igrača sa područja Balkana:
discord.gg/maCkm3mUTF
Kada se joinate možete slobodno pingat @CroMatt
Ugl, nadam se da nisam prekršio neko pravilo foruma (zaista sam prvi put tu a ovo pištem dok sam na pauzi na poslu pa sam samo škicno TOS).

Stay safe

« Zadnja izmjena: 14. Srpanj, 2023., 11:12 kaisersephirot »

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9