HCL.HR

Immortals: Fenyx Rising će kroz DLC postati igra drugačijeg žanra – nalik Diablu

Zoran Žalac 18.11.2020.   •   9 komentara


Ubisoft je najavio podršku DLC sadržaja za svoju akcijsku avanturu Immortals: Fenyx Rising i pomalo iznenadio onime što su isplanirali.

Po standardnoj Ubisoftovoj praksi za nadolazeću akcijsku avanturu Immortals: Fenyx Rising najavljena je podrška dodatnog sadržaja prije nego je igra uopće izašla. Ubisoft obećava tri proširenja i sva tri će biti dostupna u sklopu Season Passa iliti skupljeg izdanja igre… koja već u startu košta 60 eura.

Možda vam se takva praksa ne sviđa, ali Ubisoft se treba priznati jednu stvar – s ovim su se DLC-ovima potrudili dostaviti nešto drugačije. Prvi DLC zvan “A New God” donijet će još avantura u stilu osnovnog paketa igre, ali s većim fokusom na zagonetke u tzv. Trials of the Olympians događaju. Stvari pak postaju značajno drugačije s preostala dva DLC-a.

Myths of the Easter Realm” bit će smješten u kineskoj mitologiji. U ovom DLC-u vodit ćemo novog lika zvanog Ku, koji će imati svoje stilove borbe inspirirane kineskim borilačkim vještinama. Čudovišta s kojima će se boriti također će biti bazirana na kineskoj mitologiji.

Treći DLC zvat će se “The Lost Gods“, bit će ponovno smješten u grčku mitologiju, a igru će prebaciti u izometrijsku perspektivu nalik Diablu i Titan Questu. Ovo će poglavlje također imati novog lika, Asha, a odvijat će se na novoj lokaciji – misterioznom otoku.

Ne viđa se baš često da DLC za neku igru mijenja izvedbu iste. Istina, i dalje će Immortals u ovom proširenju biti akcijska avantura, samo s drugačijom kamerom, ali u Ubisoftu definitivno nisu išli u ovom smjeru iz čiste dosade. Moguće je da istražuju mogućnosti u nadi da se jednoga dana uhvate u koštac s Diablom na njegovom terenu.

Komentari (9)

  • Tony77

    18.11.2020 - 11:47

    Zanimljivo

  • Wildchild

    18.11.2020 - 12:15

    Ovaj rip-off Zelde mi se sve više sviđa.

  • Lovac

    18.11.2020 - 12:49

    Zanimljivo da, al glasajte novcima. Nije jednom da se najavljuju DLC-i, passovi i maččkovi za još jednom toliko love, a nakon izlaska base-igra bude neoptimizirana, bugovita i pliča nego što bi voljeli. Al eto, nadam se ko i svi. Pass i pre-order nema šanse, no ako na kraju ispadne dobro, zakrpano kroz patcheve, uzmem paket (ne po punoj cijeni).

  • CrashLP

    18.11.2020 - 13:32

    Yebali ih DLCovi vise, zar nitko nije sposoban napraviti potpun i gotov proizvod, gamad jedna pohlepna

    • personauser

      @CrashLP, 18.11.2020 - 13:43

      DLC-ovi postoje samo da uzmu jos vise para od nas gamera

    • xRedSheepx

      @personauser, 19.11.2020 - 19:56

      Istina, ali opet s druge strane bar ja tak gledam, isplativije je onda recimo uzeti Uplay+ za 13eura i taj mjesec odigras cijelu igrunego da bacis 60 eura. Bar meni to izgleda isplativije

  • Saren

    18.11.2020 - 16:56

    Ova igra mi je poprilicno zanimljiva i iako sam znao u proslosti drapit 700+ kuna za neki Ubisoftov naslov mislim da cu cekati ovaj put sto se ove igre tice. Ne zuri mi se, a i iz nekih drugih naslova nisam bas previse sklon vjerovanju Ubisoftu vise, da ne kazem razocaran njihovim ophodenjem prema fanovima. Tako da neka se stvari ispeglaju, patchiraju sta vec + ako recenzije budu dobre, a paket cu uzeti tamo na godinu.

  • MightyAloy

    18.11.2020 - 19:12

    Fenyx mi djeluje puno zanimljivije od već viđene i generičke Valhalle. Ipak, kao i sve Ubi igre ako i uzmem to će biti na nekoj akciji, po mogućnosti sa svim sadržajima.

  • Dajsikeks

    18.11.2020 - 19:18

    A niš čeka se

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?