HCL.HR

Poznat je točan datum kad nam stiže Session: Skate Sim

Stjepan Fikter 04.06.2022.   •   0 komentara


Nešto ranije ove godine dobili smo okvirni datum izlaska, a sada je potvrđen i točan dan kad će Session: Skate Sim ugledati svjetlo dana u 1.0 verziji i to će biti ove godine.

Fanovi skejtanja i rolanja ovog ljeta imat će zaposlene prste. Prvo nam u osmome mjesecu stiže svježe predstavljeni Rollerdome, a zatim idućeg mjeseca skačemo na skejt u Session: Skate Sim. Trikove na dasci u verziji 1.0 izvodimo od 22. 9. i to na PC-ju, PlayStation te Xbox platformama.

Za one koji nisu pratili kakav će Session biti, to se vrlo lagano može zaključiti iz samog naziva igre. Fokus je na realističnom izvođenju trikova, ali i dalje je uračunat u formulu onaj glavni dio – zabavan gameplay. Po izlasku pune verzije dočekat će nas tri grada u kojima ćemo pokazivati skejterske vještine kao i kampanja.

Isto tako, otkriveno je i ono što neće biti dostupno po izlasku, ali je u planu nekad kasnije za ubacivanje u igru. To uključuje poboljšano navigiranje na nogama, legacy kontrole, Grabs i Vert mogućnosti te Party games opcija. U svakom slučaju, podrška za igru će se nastaviti i nakon izlaska pune verzije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?