HCL.HR

Ubisoftova nova igra zvat će se Immortals: Fenyx Rising

Zoran Žalac 31.08.2020.   •   14 komentara


Pouzdani izvori iz Tajvana javljaju nam kako će Ubisoft uskoro lansirati novu igru zvanu Immortals: Fenxy Rising, koja je već bila najavljena, ali pod drugim imenom.

Tajvanski odbor za donošenje dobnog rejtinga digitalnih igara u svojoj bazi uveo je igru Immortals: Fenyx Rising, što ne bi bila interesantna informacija da uz tu igru stoji ime tvrtke Ubisoft. Naime, Ubisoft do sada nije najavio igru takvog imena, no velike su šanse da su preimenovali postojeći projekt koji su 2019. najavili kao Gods & Monsters.

Naime, u toj igri, koja je nastala kao ekstenzija Assassin’s Creed Odysseyja, glavni lik zove se Fenyx, što je prilično jasna sugestija da je Gods & Monsters promijenio naziv. Ako je to doista tako i igra bude početak novog serijala, taj će serijal biti poznat kao Immortals, a buduće igre dolazit će uz podnaslove.

Prema prethodno komuniciranim planovima, Ubisoft je tu igru planirao lansirati 2020. godine. Ne znamo jesu li se planovi promijenili, no doznat ćemo vrlo brzo jer se u devetom mjesecu održava još jedna Ubisoft Forward prezentacija gdje se očekuju nove vijesti od Gods & Monsters… ili Immortals – kako god da ga zovu.

Prije nekoliko mjeseci slučajno je procurila demo verzija ove igre na Google Stadiji. Iako je brzo povučena, jasno se vidjelo kako je ova igra inspirirana hit naslovom The Legend of Zelda: Breath of The Wild, primarno u elementu istraživanja svijeta, prilikom čega je potrebno paziti na izdržljivost lika u penjanju.

Komentari (14)

  • Dajsikeks

    31.08.2020 - 11:32

    Čisto sumnjam da će ove godine, jel imaju već WD Legion i AC Valhalla. Možda početkom 3. mjeseca

  • KPsrna

    31.08.2020 - 12:49

    a jbt, kad je izaso prvi trailer odma me kupila igra, al naravno šta meni zapadne za oko, to mora drame imat….gods & monsters je dovoljno dobro zvučalo, no čini se da u ubisoftu puno toga misle mjenjat, i neka, samo nek naprave igru kako treba, pa nek se zove i Zeusovo pile….

    • RaspudicT1986

      @KPsrna, 31.08.2020 - 14:09

      hahahah zeusovo pile hahahhaah predobro

    • personauser

      @KPsrna, 31.08.2020 - 14:13

      A moze i Son of Zeus

    • hacksor1234

      @KPsrna, 31.08.2020 - 20:53

      igra je bila leakovana na Stadiji za igranje, doslovno kopija AC: Odyssey Atlantis dlc-a, ne ocekuj previse

    • funky0308

      @hacksor1234, 02.09.2020 - 10:22

      Nema veze i da bude “kopija” pod navodnike stavljam jer nitko, naravno, ne zeli bas 100% kopiju ali ideje i neke mehanike pokupiti iz igara koje su dobro prosle na trzistu i koje su se ljudima svidjele,- zasto ne? Da Romera nisu pratili ostali nakon Wolfensteina i Dooma gdje bi danas FPS zanr bio? Neke ideje treba prigliti, doraditi i usavrsiti, druge treba odbaciti, makar to znacilo i kraj jednog IPa, franzise ili kako vec tko naziva te igre koje se (neke) lagano pretvaraju u Santa Barbaru. Glavnog lika su ubili jos 94′ ali nema veze, malo je ziv pa nije pa mu je to otac pa baba pa ipak nije.. ma lijepo je to Filip sazeo na HCL Televiziji u jednom serijalu 🙂 . Mozda bas AC Odyssey savrseno klikne u tom settingsu mnogima i sa Zelda sustavima stamine i borbe postane odlicna igra, a opet ne prevelika kopija Zelde. Iako bi kod igraca koji nemaju Nintendove konzole, vjerujem, prosla i kopija Zelde, ne bi volio da se ide tim putem. Moze se uzeti ono sto valja, preraditi i doraditi da bude bolje i novo, a opet na istom tragu i dobiti odlicna igra. Meni stvarno ne smeta da se od nekoga uzme i vizuakni stil i mehanike ako ce ih uklopiti u jednu novu igru i u nesto sto nece biti obicna kopija druge igre. Tesko je po onom kratkom i nedovrsenom leaku ista pametno zakljuciti, samo neka oni dovrse igru da mi vidimo sto je to, da se ne odustane sada pred izlazak. Ako to bude lose, a podbaci i AC, a prije sam sklon povjerovati da ce Valhalla biti losa, kao i WD nego Gods and Monsters (ili kako ce se vec zvati igra).. vidjeti cemo uskoro… nadam se da ce im sve igre uspjeti jer je to odlicno za sve ali mislim da smo svi svjesni da od toga nece biti nista…i da ce biti odlicno ako makar jedna bude valjala.. tko zna, mozda to bas bude ova igra. 🙂 (a mozda su u bunaru) haha

  • Serpico

    31.08.2020 - 12:51

    Al su ga zamrsili, nje ni zvučan, nije ni pamtljiv naziv.

  • Fenner

    31.08.2020 - 13:39

    Čekaj, ako se ne varam, zbog ove igre je neki kinez razbio PS4 na nekom sajmu, ili sam pogriješio?

    • personauser

      @personauser, 31.08.2020 - 20:53

      edit: Nije zbog ove igre*

    • funky0308

      @personauser, 02.09.2020 - 10:31

      Ali koliko debil moras biti da se tako ponasas? Ako i to nije, a vjerojatno je, necija promidzba ili nesto slicno. OK, nije fora, stvarno je kopija i to bas bas kopija ali OK, neka se Nintendo ili tko je vec izdavac, bori za svoja prava ako ih netko povrijedio. Razbijati svoju konzolu ili se preseravati po forumima i drustvenim mrezama kao kada je izasao Horizon Zero za PC… ma daaaaaj. Pa neka izlazi sve na svemu, to je samo plus za nas. Onda ne moram kod kuce bogatstvo ulagati da odigram “jednu igru godisnje” koja me zanima na drugoj platfori, nego je kupim za svoju, primarnu platformu. Ljudi su ovce..

    • LetMeBeFrank

      @Fenner, 31.08.2020 - 20:21

      Lako se zeznut, obje inspirirane Breath of the Wild-om. 🙂

  • Zoran Zabac

    01.09.2020 - 09:57

    Čudno da više developera ne traži uzor u Zeldi…realno, Zelda Botw je sama krema industrije, sigurno u top 3 igre u povijesti…čisti dokaz da za odličnu igru ne trebaju ni RT ni grafička od 1000€

  • funky0308

    01.09.2020 - 18:06

    Upravo na tragu ovoga sto gosponZabac kaze – cudno da se Zelda vise nije koristila kao uzor u drugim igrama jer ima genijalne ideje koje trebaju zazivjeti. Smatrao to netko kradjom ili upgradeom mehanika druge ja jedva cekam ovu igru. Mozda su konacno pogodili pa dobijemo Zeldu 2 prije nego je Nintendo zavrsi 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?