HCL.HR

Strateške igre

ŽANR

Strateške igre Recenzije

RecenzijaWorkers & Resources: Soviet Republic

Boris Koroušić 19.06.2024.

Lipanjsku sušu lijepo razbija novi hit city-builder žanra, pružajući sate pomnog planiranja i građenja komunističkog “raja”. No, jesu li dugotrajnost u tona sadržaja jedine kvalitete ovog graditeljskog naslova?

RecenzijaClassified: France ’44

Boris Koroušić 29.02.2024.

Miks Commandosa i XCOM-a u igri zvanoj Classified: France ’44 trebao bi rezultirati zanimljivim strateškim iskustvom. Je li to slučaj – doznajte u našoj recenziji.

RecenzijaDark Envoy

Matija Kodba 12.11.2023.

Može li rezultat križanja Dragon Age: Originsa i Diabla biti naslov koji spaja najbolje elemente oba podžanra? Provjerite u recenziji ambicioznog Dark Envoya.

Strateške igre Vijesti

Prison Architect 2 odgodio izlazak, koštat će skoro duplo više nego prvi dio

Zoran Žalac 22.02.2024.

Baš kao i nekim domaćim kriminalcima, odlazak u zatvor odgođen nam je neko vrijeme jer Prison Architect 2 ipak nećemo igrati u trećem mjesecu.

Homeworld 3 zbog nove odgode gasi hyperdrive motore

Stjepan Fikter 08.02.2024.

Homeworld 3 trebali smo igrati za mjesec dana, no nakon povratnih informacija od dodatnog testiranja i ekipe koja je probala demo verziju, izlazak igre pomiče se za dva mjeseca.

Najavljen je Prison Architect 2, seli u 3D i stiže već za dva mjeseca

Stjepan Fikter 17.01.2024.

Krajem trećeg mjeseca Prison Architect 2 stavit će nas u čizme zatvorskog upravitelja koji će ovaj puta graditi i nagledati zatvorenike kroz tri dimenzije.

Prison Architect 2 bit će uskoro otkriven

Zoran Žalac 13.01.2024.

U Južnoj Koreji je svoj dobni rejting dobila igra Prison Architect 2 – koja još uvijek nije službeno najavljena ni prikazana javnosti.

Nasljednik StarCrafta moći će se isprobati idućeg mjeseca

Stjepan Fikter 13.01.2024.

Spiritualni Starcraft u Stormgate kostimu uskoro će biti dostupan široj javnosti kad će se moći isprobati kako je to taktizirati protiv drugog igrača ili s još dvoje taktičara protiv umjetne inteligencije.

Strateške igre Specijali

Igrali smo novi The Settlers – doznajte što im je donijela pauza od 12 godina

Stjepan Fikter 13.01.2022.

Novi Settlersi trebali bi uskoro pohoditi naša računala u punoj verziji, a mi smo imali prilike ranije posjetiti dio teritorija kojeg ćemo nastaniti u trećem mjesecu.

Strateške igre Igre

Songs of Conquest

Stjepan Fikter 26.06.2024.

Songs of Conquest vraća duh Heroes of Might and Magic serijala i predstavlja vlastitu viziju istraživanja, osvajanja i taktičke borbe unutar fantazijskog okruženja.

Broken Roads

Lovro Maroševac 08.05.2024.

“Australski Fallout” donosi nam izometrijski način igranja u postapokaliptičnoj Australiji, gdje se moramo suočiti s dobrim i zlim ljudima te u naše odluke i krojenje priče uklopiti filozofski način razmišljanja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?