HCL.HR

New World Interactive

Developer

New World Interactive Recenzije

RecenzijaDay of Infamy

Stjepan Fikter 27.03.2017.

Povratak u multiplayer okruženje Drugog svjetskog rata može evocirati nostalgične uspomene, no Day of Infamy ne gleda u prošlost nego hrabro kreće vlastitim putem.

New World Interactive Vijesti

Insurgency: Sandstorm odriče se vlastite singleplayer kampanje

Petra Rukav 04.01.2018.

Da bismo realističnu pucačinu iz prvog lica za PC i konzole zaigrali ove godine, Insurgency: Sandstorm bacio je planove za dodavanje story kampanje za singleplayer i kooperativno iskustvo u vodu.

Day of Infamy za badava šalje postrojbu u bitku kod Dunkerquea

Petra Rukav 22.07.2017.

Inspirirani ratnim filmom Dunkirk, razvojni tim odgovoran za Day of Infamy pucačinu izdao je besplatno ažuriranje o evakuaciji iz Dunkerquea te bitci kod Breville.

Najavljen Insurgency: Sandstorm, realistični FPS za PC i konzole

Stjepan Fikter 24.02.2016.

Iduće godine napucavanje po Bliskom istoku u Source pokretaču odlazi u mirovinu, a cijela igra sada s podnazivom Sandstorm dobit će facelift zahvaljujući prelasku na Unreal Engine 4.

New World Interactive Specijali

Nema rezultata

New World Interactive Igre

Day of Infamy

Zoran Žalac 27.03.2017.

Još jedna timska pucačina smještena u razdoblje 2. svjetskog rata dolazi od tvoraca Insurgencyja i kao PC ekskluziva diči se bogatom podrškom za korisničke modifikacije.

Insurgency: Sandstorm

Zoran Žalac 27.04.2016.

Prerada i proširenje originalnog shootera s PC-a. Stari sadržaji prebačeni su u Unreal Engine 4, a dodani su im singleplayer kampanja te eSports elementi.