HCL.HR

Beenox

Developer

Beenox Recenzije

RecenzijaCrash Team Racing Nitro-Fueled

Filip Zorić 27.06.2019.

Crash Team Racing Nitro Fueled je ubacio u rikverc i vratio nas 20 godina kroz vrijeme. Je li se put u prošlost isplatio ili nismo ni trebali gledati u retrovizore?

RecenzijaThe Amazing Spider-Man 2

Duje Kozomara 17.05.2014.

Sagradite kulu od pijeska s djecom, počnite plesti džemper nerođenim unucima, uključite se u prosvjed za zaštitu endemskog bilja na Maldivima… mnogo toga je zanimljivije od ove igre.

RecenzijaThe Amazing Spider-Man

Duje Kozomara 18.07.2012.

Može li igra bazirana na The Amazing Spider-Man filmu doista biti najbolji gaming naslov s čovjekom-paukom u glavnoj ulozi? Koliko je takva igra u stanju zaprijetiti trenutnom kralju superjunaka, Batmanu? Važna pitanja, a odgovori slijede.

Beenox Vijesti

Neonski cirkus stiže u Crash Team Racing

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Modernizirana verzija Crasha i ekipe koji pokazuju svoje vozačke vještine, krajem radnog tjedna dobiva novi besplatni sadržaj te nove nagrade koje će aktivni vozači osvajati.

Spyro će odmjeriti snage s Crashem u CTR Nitro-Fueled

Zoran Žalac 28.08.2019.

Spyro i Crash Bandicoot ponovno će se naći u istoj igri. Sljedeće izdanje Grand Prixa u CTR Nitro-Fueledu bit će u znaku ljubičastog zmaja.

Nisu izdržali – Crash Team Racing Nitro-Fueled ipak dobiva mikrotransakcije

Zoran Žalac 31.07.2019.

Novi sadržaji stižu u Crash Team Racing Nitro-Fueled, a s njima dolazi i mogućnost da Wumpa Coinse kupite stvarnim novcem.

Crash Team Racing Nitro-Fueled sutra dobiva besplatni novi sadržaj

Zoran Žalac 02.07.2019.

Ako ste već završili Adventure mod u novom Crash Team Racingu, onda će vas razveseliti dolazak novog Grand Prix sadržaja.

Beenox Specijali

Nema rezultata

Beenox Igre

Crash Team Racing: Nitro-Fueled

Igor Belan 27.06.2019.

Crash Team Racing: Nitro-Fueled vraća nas 20 godina u prošlost kart racinga, ali uz predivnu modernu grafiku, mogućnost online igranja, nove likove i staze i provjereno zarazne mehanike vožnje.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?