HCL.HR

Deck13

Developer

Deck13 Recenzije

RecenzijaAtlas Fallen

Hrvoje Smoljić 17.08.2023.

Surfali smo pustinjskim krajolicima, a nismo igrali Dune. Provjerite kako nam se svidio novi akcijski RPG Atlas Fallen u režiji kreatora Lords of the Fallena i The Surgea.

RecenzijaThe Surge

Juraj Bevandić 24.05.2017.

The Surge je naoko hrabar i proračunat korak naprijed developera koji su već jednom promašili sličnom igrom. Ali, kada mu skinete prvi lak, otkrijete u jednakoj mjeri džumbus loših odluka.

RecenzijaLords of the Fallen

Vjeran Nagy 18.11.2014.

Dark Souls 2 bacio nas je na koljena, a sada smo pred vratima novog pakla po imenu Lords of the Fallen. Jesmo li izašli s glavom na ramenima i netaknutim živcima ili smo bježali na sve četiri moleći za milost?

Deck13 Vijesti

Provjerite može li vaš PC podnijeti novu fantasy igru Atlas Fallen

Zoran Žalac 16.07.2023.

Iako nadolazeća igra Atlas Fallen ne stiže na prethodnu generaciju konzola, to ne znači da će biti osobito zahtjevna u PC verziji. Baš suprotno.

Atlas Fallen pobjegao od Zelde, odgođen je za kasno ljeto

Stjepan Fikter 29.03.2023.

Unatoč pozitivnim kritikama što publike, što novinara, akcijski RPG Atlas Fallen ipak neće biti spreman za izlazak u petome mjesecu kako je prvobitno bilo najavljeno.

Nova Darksiders igra izgleda obećavajuće… osim što nije nova Darksiders igra

Zoran Žalac 15.03.2023.

Objavljen je “gameplay video” za nadolazeći akcijski RPG Atlas Fallen i na prvu djeluje zanimljivo. Je li posrijedi skriveni hit?

Akcijska fantasy igra Atlas Fallen dobila je datum izlaska i stiže brže nego se itko nadao

Zoran Žalac 01.03.2023.

Igra koja je bila najavljena prošloga ljeta, i još uvijek nije prikazala ni sekunde gameplaya, dobila je datum izlaska koji je prilično blizu.

Atlas Fallen je novi akcijski RPG protiv korumpiranih bogova

Josip Klanfar 24.08.2022.

Novo akcijsko RPG iskustvo je najavljeno na sinoćnjem Gamescom otvaranju, a obećava nam borbu protiv korumpiranih bogova uz puno pijeska i unikatnih stilova igranja.

Deck13 Specijali

Nema rezultata

Deck13 Igre

The Surge

Zoran Žalac 27.04.2016.

Nova igra tvoraca Lords of the Fallena. Distopijska je budućnost, Zemlja u raspadu. Želite li preživjeti morate u predgrađe na bauštelu, a za bauštelu vam trebaju eksoskeleti inače ste slabić i lijenčina.

Lords of the Fallen

Vjeran Nagy 18.11.2014.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?