HCL.HR

Respawn Entertainment

Developer

Respawn Entertainment Recenzije

RecenzijaStar Wars Jedi: Fallen Order

Zoran Žalac 23.11.2019.

Nastupila su mračna vremena za univerzum nakon što je Imperij prekrižio single-player igre i nametnuo mikrotransakcije. Ipak, Sila je snažna i nova se nada budi u Star Wars Jedi: Fallen Order.

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

Respawn Entertainment Vijesti

Star Wars Jedi imat će priču između Fallen Order i Survivor igara – u obliku romana

Zoran Žalac 20.08.2022.

Mladi Cal Kestis neće biti protagonist samo u Star Wars Jedi igrama, nego i u pratećem romanu Star Wars Jedi: Battle Scars.

Tinejdžerica Vantage novi je snajperist Apex Legendsa

Matej Brus 05.08.2022.

Četrnaesta sezona samo što nije krenula u Apex Legendsu, a s njom i potpuno nova legenda Vantage. Evo što donosi ta snajperistica s neobičnim pomagačem.

Nevjerojatan fair play: igrač na turniru od 2 milijuna dolara nije htio upucati protivnika koji se odspojio iz igre

Zoran Žalac 11.07.2022.

Jedan je profesionalni igrač Apex Legenda oduševio publiku na turniru s nagradnim fondom od dva milijuna dolara. Svojem je timu zabranio da napadnu protivnika koji je imao tehničkih poteškoća usred igranja.

U razvoju je single-player igra iz svijeta Apex Legendsa

Zoran Žalac 09.07.2022.

Otvoreni natječaji za poslove u studiju Respawn Entertainment ukazuju na to da je u razvoju single-player igra iz svijeta Apex Legendsa. I ne, nije Titanfall 3.

Star Wars Jedi: Survivor bit će značajno mračnija igra od Fallen Ordera

Zoran Žalac 30.05.2022.

Redatelj Star Wars Jedi: Survivora otkrio je nekoliko detalja o toj novoj igri, potvrdivši da će ista koristiti raytracing efekte kako bi ostvarila filmičnu prezentaciju.

Respawn Entertainment Specijali

Gerilski marketing Apex Legendsa veće je iznenađenje od same igre

Zoran Žalac 07.02.2019.

Apex Legends je igra koja je došla niotkuda i na zasićenom tržištu battle royale naslova ostvarila zapažen rezultat. Gdje je kvaka u njezinom uspjehu?

Respawn Entertainment Igre

Star Wars Jedi: Survivor

Lovro Maroševac 31.08.2022.

Pet godina nakon događaja iz prve igre vraća nam se Cal Kestis, koji pokušava preživjeti istrebljenje Jedija i pritom se udružuje s mnogim zanimljivim stvorenjima diljem galaksije.

Apex Legends

Igor Belan 09.02.2019.

Apex Legends je Free to play battle royale pucačina s herojskim likovima od kojih svaki ima nekoliko pasivnih i aktivnih mogućnosti. Izaberite svog lika, napravite dobru timsku kompoziciju i ostanite živi do kraja.

Star Wars: Jedi Fallen Order

Petra Rukav 26.02.2018.

U kolaboraciji s Lucasfilmom i Electronic Artsom, tvorci Titanfalla pripremaju posve novu akcijsku avanturu iz trećeg lica smještenu u Star Wars univerzumu; te obećavaju da će videoigra biti vjerna ostavštini Lucasove franšize.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?