HCL.HR

Respawn Entertainment

Developer

Respawn Entertainment Recenzije

RecenzijaTitanfall 2

Gregor Stojev 13.11.2016.

S pravom kampanjom u džepu pa tako sada napokon i na PS4, pogledajte s nama je li Titanfall 2 jedini logičan izbor za ljubitelje hodajućih tenkova.

Respawn Entertainment Vijesti

Poznato je kada izlazi Star Wars tvoraca Titanfalla, no o Battlefrontu 3 ni riječi

Petra Rukav 01.02.2018.

EA nas je obavijestio kada bi Respawn mogao izbaciti novu igru smještenu u Star Wars univerzum, no sudbina Battlefront franšize je nepoznata.

Electronic Arts kupio tvorce Titanfalla

Zoran Žalac 10.11.2017.

Electronic Arts brzo je popunio manjak radne snage nakon što je zatvoren Visceral Games, dogovorivši kupnju Respawn Entertainmenta.

Titanfall serijal ide dalje unatoč slaboj prodaji dvojke

Zoran Žalac 05.08.2017.

Osnivač studija Respawn Entertainment priznao je da je Titanfall 2 razočarao u prodaji, ali kaže da to ne bi trebalo utjecati na budućnost serijala.

Titanfall 2 dobiva kooperativni mod i postaje besplatan za isprobavanje

Zoran Žalac 19.07.2017.

U sklopu idućeg besplatnog ažuriranja za Titanfall 2 naći će se i Frontier Defense mod koji će moći kooperativno igrati četvero igrača.

Dodatni sadržaji za Titanfall 2 stižu u nadi da će igra privući novu publiku

Zoran Žalac 14.04.2017.

Respawn Entertainment priznao je kako im komunikacija s fanovima nije bila najbolja pa su za ispriku otkrili plan nadogradnji Titanfalla 2 kroz iduća tri mjeseca.

Respawn Entertainment Specijali

Nema rezultata

Respawn Entertainment Igre

Star Wars (Respawn)

Petra Rukav 26.02.2018.

U kolaboraciji s Lucasfilmom i Electronic Artsom, tvorci Titanfalla pripremaju posve novu akcijsku avanturu iz trećeg lica smještenu u Star Wars univerzumu; te obećavaju da će videoigra biti vjerna ostavštini Lucasove franšize.

Titanfall 2

Zoran Žalac 19.04.2016.

Nastavak Titanfalla dolazi u multiplatformskom formatu, donosi singleplayer kampanju sa zmajevima, još veće robote s mačevima te spoj znanstvene fantastike i fantazije.