HCL.HR

grand strategy

ŽANR

Žanr strateških igara fokusiranih na vođenje ratnih kampanja, najčešće na duže periode. Od igrača traže dugoročno planiranje i multitasking.

grand strategy Recenzije

Nema rezultata

grand strategy Vijesti

Victoria 3 dobila datum izlaska, stiže na Steam i Game Pass

Zoran Žalac 30.08.2022.

Nova strateška igra Paradox Interactivea bit će dovršena krajem desetog mjeseca (ove godine). Narudžbe su otvorene, ali je otkriveno i da će igra od prvoga dana biti dostupna preko pretplate.

Kinguin nakon prozivki maknuo Frostpunk 2 prednarudžbe

Lovro Maroševac 27.08.2021.

Nakon što je 11 bit studios prozvao poznatu stranicu za preprodavanje igrinih kodova Kinguin, isti su iz vlastitog kataloga odlučili ukloniti prednarudžbe tek najavljenog naslova.

Tek najavljeni Frostpunk 2 prodaje se na Kinguinu, tvorci igre poludjeli

Lovro Maroševac 20.08.2021.

Iako je od najave igre prošlo tjedan dana, neki su preprodavači krenuli u prodaju ključeva, što se nije svidjelo tvorcima igre.

Usred vrućeg ljeta najavljen je hladnokrvni Frostpunk 2

Zoran Žalac 12.08.2021.

Nastavak nagrađivane igre Frostpunk bit će smješten 30 godina nakon događaja prve igre, u ništa manje brutalnoj pustoši.

Najavljena je grand strategy igra Victoria 3

Zoran Žalac 22.05.2021.

Tvrtka Paradox Interactive najavila je dugo iščekivani treći dio grand strategy serijala Victoria. Nazivaju ga svojom najdubljom simulacijom društva koju su do sada napravili.

grand strategy Specijali

Nema rezultata

grand strategy Igre

Frostpunk 2

Lovro Maroševac 13.08.2021.

Nastavak Frostpunka smješten je 30 godina nakon događaja iz prve igre u dobu kada se nafta vodi kao glavni pokretač grada.

Victoria 3

Iva Osrečak 07.07.2021.

Paradox Development Studio vas poziva da izgradite svoje idealno društvo u vrevi uzbudljivog i transformativnog 19. stoljeća. Uravnotežite konkurentske interese u društvu i zaradite svoje mjesto pod suncem u igri Victoria 3.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?