HCL.HR

Creative Assembly

Developer

Britanski studio zaslužan za igre Total War serijala.

Creative Assembly Recenzije

RecenzijaTotal War: Warhammer

Stjepan Fikter 19.06.2016.

Taktiziranje u Warhammer univerzumu došlo je kao naručeno mnogim fanovima poznate fantasy franšize s time da se Creative Assembly potrudio omogućiti Total War generalima jednaku količinu zabave u poznatom okruženju.

RecenzijaAlien: Isolation

Duje Kozomara 24.10.2014.

VIDEO RECENZIJA – U svemiru, nitko ne može čuti kako vrištite. Provjerite jesmo li na stanici Sevastopool vrištali od zadovoljstva ili pak razočaranja.

RecenzijaTotal War: Rome II

Ante Malenica 04.10.2013.

Veni, vidi, vici – riječi s kojima smo često završavali bitke u najslavnijem izdanju Total War serijala. Je li Rome 2 nastavio tradiciju te uzrečice ili su rimske legije na nekom mostu zapele zbog lošeg AI-a, provjerite u našoj opsežnoj recenziji.

Creative Assembly Vijesti

Vikinzi naviru, nova Total War igra je Thrones of Britannia

Zoran Žalac 14.11.2017.

Creative Assembly najavio je novu igru Total War serijala, s fantazije friško vraćenu na stvarnu prošlost i smještenu u Veliku britaniju Devetog stoljeća.

Nagradu za najbrže probijenu Denuvo zaštitu kući će ovog puta odnijeti Total War: Warhammer 2

Petra Rukav 29.09.2017.

Total War: Warhammer 2 tek je jučer u pratnji Denuvo Anti-Temper zaštite izašao na PC, a izgleda da su piratski stratezi već našli načina kako se riješiti neželjenog društva.

Banda lopova opljačkala kombi pun kolekcionarskih izdanja Total War: Warhammera 2

Petra Rukav 17.09.2017.

Ranije ovog tjedna u Engleskoj banda razbojnika presrela je i opljačkala kombi koji je prevozio kolekcionarska izdanja igre Total War: Warhammer 2.

Glazba iz Halo Wars 2 možda vas zainteresira za igru bolje nego ijedan trailer

Zoran Žalac 14.02.2017.

Microsoft je u sklopu promocije Halo Warsa 2 ustupio dobar dio njegovog soundtracka za besplatno preslušavanje i nabrijavanje na igru.

Provjerite hoće li Halo Wars 2 zaratiti s vašim računalom

Zoran Žalac 12.01.2017.

Povodom skorašnjeg beta testa, ali i izlaska igre, Microsoft je objavio hardverske zahtjeve za svoju ekskluzivu Halo Wars 2.

Creative Assembly Specijali

Nema rezultata

Creative Assembly Igre

Total War: Three Kingdoms

Stjepan Fikter prije 1 tjedan

Novi nastavak popularnog Total War serijala odvodi nas u Kinu gdje ćemo moći izazivati protivničke generale u bitke jedan na jedan.

Total War Saga: Thrones of Britannia

Petra Rukav 14.05.2018.

Strateški serijal koji je pokupio brojne nagrade u ovom naslovu spaja ogromne bitke u stvarnom vremenu sa zanosnom turn-based kampanjom koja se temelji na kritičkim povijesnim trenutcima. Anglosaksonci, galski klanovi i viteški doseljenici bore se za prevlast, a pitanje je koje ćete kraljevstvo vi izgraditi.

Total War: WARHAMMER 2

Zoran Žalac 06.04.2017.

Brak Total War i Warhammer serijala je bio sjajna ideja pa će nastavak nadograditi odlične osnove prvijenca potpunom promjenom dinamike i unaprjeđivanjem endgame sadržaja.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?