HCL.HR

Creative Assembly

Developer

Britanski studio zaslužan za igre Total War serijala.

Creative Assembly Recenzije

RecenzijaTotal War: Warhammer 3

Hrvoje Smoljić 04.03.2022.

Vodili smo epske bitke s različitim frakcijama u trećem poglavlju Total War: Warhammera. Evo kakvi su nam konačni dojmovi o igri.

RecenzijaTotal War: Warhammer

Stjepan Fikter 19.06.2016.

Taktiziranje u Warhammer univerzumu došlo je kao naručeno mnogim fanovima poznate fantasy franšize s time da se Creative Assembly potrudio omogućiti Total War generalima jednaku količinu zabave u poznatom okruženju.

RecenzijaAlien: Isolation

Duje Kozomara 24.10.2014.

VIDEO RECENZIJA – U svemiru, nitko ne može čuti kako vrištite. Provjerite jesmo li na stanici Sevastopool vrištali od zadovoljstva ili pak razočaranja.

Creative Assembly Vijesti

Developer Total Wara podigao cijene pa pokušao ušutkati nezadovoljne igrače

Zoran Žalac 30.10.2023.

Total War: Warhammer 3 na Steamu je u zadnja tri dana dobio preko 400 negativnih recenzija korisnika kao svojevrsnu odmazdu za ušutkavanje nezadovoljstva na službenom forumu igre.

“Najstrašniji” mod napokon je došao u Alien: Isolation

Zoran Žalac 23.10.2023.

Ako ovoga Halloweena želite zaigrati nešto strašno, ali ne baš previše strašno, možda vam u životu treba modifikacija vlakića Tomice u Alien: Isolationu.

Alien: Isolation – sami u mraku

Zoran Žalac 07.10.2023.

Na današnji dana prije točno devet godina lansiran je Alien: Isolation – mnogima jedna od najstrašnijih igara preživljavanja, kao i jedan od najboljih primjera kako iskoristiti licencu filma.

Besplatno se dijeli prvi Total War: Warhammer za PC

Zoran Žalac 01.04.2022.

Epic Games Store ovoga tjedna ponovno poklanja dvije igre, a jedna od njih je i prvi dio strateškog serijala Total War: Warhammer.

Total War: Warhammer 3 stiže nam u mjesecu ljubavi

Stjepan Fikter 05.11.2021.

Nakon odgode za iduću godinu, sada je otkriven točan datum kada ćemo krenuti s invazijama i obrambenim strategijama u trećem dijelu Total War: Warhammera.

Creative Assembly Specijali

Nema rezultata

Creative Assembly Igre

Total War: Warhammer III

Lovro Maroševac 10.02.2021.

Treće poglavlje Total War: Warhammer trilogije upoznaje nas s dimenzijama čiste magije. Dva carstva moraju se obraniti od četiri moćne sile koje vladaju domenom kaosa.

Total War Saga: TROY

Zoran Žalac 20.09.2019.

Novo poglavlje Total War serijala bavit će se događajima trojanskog rata, bez previše romantiziranja povijesnih činjenica.

Total War: Three Kingdoms

Stjepan Fikter 15.06.2018.

Novi nastavak popularnog Total War serijala odvodi nas u Kinu gdje ćemo moći izazivati protivničke generale u bitke jedan na jedan.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?