HCL.HR

Epic Games

Developer

Epic Games Recenzije

RecenzijaGears of War: Judgment

Juraj Bevandić 27.03.2013.

Judgment nas vodi na sam početak sage o dugogodišnjoj borbi ljudi i zlih Locusta. Može li Gears of War franšiza ovim vremenskim korakom unatrag napraviti kvalitativni skok unaprijed?

RecenzijaGears of War 3 [X360]

Juraj Bevandić 20.11.2011.

Gotovo pet godina je prošlo od prvog nastavka Gears of War franšize. Tadašnji multiplatform naslov svojim se nasljednikom prebacio samo na X360 konzolu, a danas vam u našoj recenziji donosimo finalni dio trilogije.

RecenzijaBulletstorm [PC, X360, PS3]

Duje Kozomara 06.03.2011.

VIDEO RECENZIJA – Igrali smo Bulletstorm, razvaljivali smo mutante i raznolika čudovišta na planetu Stygia i pritom se odlično zabavili, unatoč nekim manama…

Epic Games Vijesti

Tip koji je drugima omogućavao varanje u Fortniteu nagodio se na sudu, evo kakva mu je kazna

Zoran Žalac prije 4 dana

Završena je sudska parnica između Epic Gamesa i Australca koji je prodavao alate za varanje u Fortniteu. Prodavač cheatova uspio se nagoditi s Epic Gamesom.

Star Wars opet ima proslavu u Fortnite, dolazi i Obi-Wan Kenobi

Zoran Žalac 03.05.2022.

Od sutra pa sve do 17. ovog mjeseca u Fortniteu će trajati proslava Star Warsa. Vraćaju se neki sadržaji koji su ranije bili dostupni, ali dolaze i neki novi, poput Obi-Wana.

U Fortniteu se od sada mogu slušati Billie Eilish i drugi glazbenici

Zoran Žalac 15.04.2022.

Epic Games je najavio crossover s poznatim glazbenim festivalom Coachella, te će u idućih mjesec dana u Fortniteu puštati glazbu izvođača s tog festivala.

Darth Vader mogao bi uskoro navratiti u Fortnite

Zoran Žalac 09.04.2022.

Postoje neke naznake da će Fortnite ponovno imati crossover s franšizom Star Wars, a u igri bi se po prvi put mogao pojaviti kultni negativac Darth Vader.

Ezio i Eivor skočili su u Fortnite

Zoran Žalac 08.04.2022.

U Fortniteu se od sada mogu kupiti kostimi poznatih likova iz serijala Assassin’s Creed, Ezia di Auditorea i Eivora Varinsdottira.

Epic Games Specijali

Može li i smije li Fortnite u 2018. biti „igra godine“?

Zoran Žalac 26.11.2018.

U 2018. godini svijet gaminga suočava se s interesantnim pitanjem: zaslužuju li igre nagradu samo u godini kada se isporuče na tržište?

Fortnite ima rješenje za budućnost promocije igara

Zoran Žalac 27.08.2018.

Fortnite je fenomen u više različitih segmenata, a jedan od njih je i taj kako igra nastavlja privlačiti igrače bez ulaganja velikog budžeta u samu promociju.

Fortnite: Battle Royale vodi nas prema budućnosti gaminga

Zoran Žalac 19.03.2018.

Popularnost battle royale žanra jednog će dana iščeznuti, a igrači će se takvih igara zasititi. No, Fortnite: Battle Royale važna je prekretnica za industriju videoigara nevezano za svoj žanr.

Epic Games Igre

Fortnite

Zoran Žalac 05.05.2016.

Tvorci Painkillera i Gears of Wara donose nam netipično šarenu igru koja spaja sandbox, tower defense i survival elemente. No, Fortnite je daleko poznatiji po svom Battle Royale modu kojemu možete pristupiti besplatno.

Paragon

Zoran Žalac 10.03.2016.

Tvorci Unreal Tournamenta s Paragonom okušavaju svoju sreću u bitci za dio kolača herojskih pucačina koje su proizašle iz ideje MOBA žanra.

Unreal Tournament

Zoran Žalac 21.12.2015.

Besplatna inkarnacija nekad vodećeg arena shootera, koju zajedno s Epicom razvijaju sami fanovi.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?