HCL.HR

Platinum Games

Developer

Platinum Games Recenzije

RecenzijaBayonetta 3

Hrvoje Smoljić 14.11.2022.

Najpoznatija vještica gaminga se vraća opasnija nego ikad. Bayonetta 3 je veća, brža i bolja od prethodnika unatoč tome što grandiozne ambicije nisu najbolji recept za slabašan hardver Nintendo Switcha.

RecenzijaAstral Chain

Ivan Brekalo 30.08.2019.

Platinum Games stalno nalazi načina kako začiniti akcijski žanr, a ovoga puta učinili su to motivima “pokemona” i policije.

RecenzijaNier: Automata

Juraj Bevandić 16.03.2017.

Nier Automata je ono što bi naši kreativni i strastveni dječački umovi htjeli od igara da smo tada imali iskustva i vokabulara izjasniti se o tome što nas zabavlja i plijeni našu pažnju.

Platinum Games Vijesti

Zakomplicirala se situacija s bivšom glumicom Bayonette, nova izvješća sugeriraju da nije govorila istinu

Zoran Žalac 19.10.2022.

Prema tvrdnjama nekoliko izvora, ponuda za odrađivanje glasovne glume u Bayonetti 3 navodno nije bila samo 4000 dolara, kako je to navela glumica Hellena Taylor.

Oglasila se nova glumica Bayonette: “Moja reputacija govori za sebe”

Zoran Žalac 18.10.2022.

Nova glasovna glumica Bayonette oglasila se na optužbe prethodne glumice kako nema pravo svojatati lik kojega je kreirala druga glumica.

Glumica koja je glumila Bayonettu pozvala je igrače da ne kupuju igru Bayonetta 3

Zoran Žalac 15.10.2022.

Prilično velika afera nastala je dva tjedna prije lansiranja igre Bayonetta 3. Nakon što je otkriveno da će naslovna junakinja imati novi glas, javila se dosadašnja glumica i pozvala igrače da ne kupuju igru.

Bayonetta 3 bit će 17+ igra zbog golotinje i psovanja, imamo datum izlaska

Zoran Žalac 13.07.2022.

Nadolazeća Nintendo Switch ekskluziva Bayonetta 3 dobila je dobni rejting za američko tržište te je potvrđeno da će nositi oznaku za odraslu publiku od 17 godina i više.

Nier: Automata dobit će svoju anime adaptaciju

Josip Klanfar 24.02.2022.

Square Enix je obznanio kako će Nier: Automata biti slijedeća videoigra koja će dočekati svoju televizijsku adaptaciju i to u anime svijetu.

Platinum Games Specijali

Nema rezultata

Platinum Games Igre

Astral Chain

Zoran Žalac 30.08.2019.

Platinum Games kontinuirano nalazi načina kako začiniti akcijski žanr. Ovog puta se to nada postići futurističkom igrom Astral Chain koju ćemo izgleda moći igrati i na plaži.

Bayonetta 3

Petra Rukav 05.02.2018.

Nakon četverogodišnje pauze, famozna Bayonetta napokon je očistila svoja četiri pištolja i naučila pokoji magični trik kako bi kaznila gomilu nestašnih anđela i demona.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?