HCL.HR

Spiders

Developer

Spiders Recenzije

RecenzijaThe Technomancer

Gregor Stojev 11.07.2016.

Proputovali smo kroz silne kanjone i niz hodnika smještenih na Marsu kako bi saznali po čemu se to The Technomancer točno (ne)ističe.

RecenzijaBound by Flame

Žarko Ćurić 19.05.2014.

Bound by Flame je mogao biti odlična RPG mješavina kompleksnosti Mass Effectove priče te izazovnosti Dark Souls serijala. Ne samo da nije uspio u tome – promašio je cili balun.

Spiders Vijesti

Greedfall je nova igra tvoraca Technomancera

Zoran Žalac 11.02.2017.

Nakon dva vrlo prosječna proizvoda, razvojni tim Spiders najavljuje svoj sljedeći ambiciozni projekt s temom kolonizacije.

VIDEO: Može li The Technomancer napokon biti hit igra Spiders studija?

Juraj Bevandić 01.11.2015.

Trailer za The Technomancer predstavio je borbu, levelanje i buddy sustav, a uspio nas je zainteresirati unatoč vjerojatno najgorem naratoru godine.

Shiness, Divinity: Original Sin i The Technomancer dobili Gamescom trailere

Stjepan Fikter 07.08.2015.

Izdavač Focus Home Interactive očito nije stidljiv kada su u pitanju traileri – od početka sajma odaslali su na internet tri trailera za nove RPG naslove.

Pogledajte prvih pet minuta cyberpunk RPG-a The Technomancer

Duje Kozomara 23.06.2015.

Novi RPG tvoraca Bound of Flamea te Mars: War Logsa dobio je demo prikaz na E3-ju, čiju vam snimku u trajanju od pet minuta donosimo.

Najavljen The Technomancer – novi RPG tvoraca Bound by Flamea

Stjepan Fikter 10.04.2015.

Developer Spiders odvodi nas još jednom na Mars s novim postapokaliptičnim akcijskim RPG-om u kojem preuzimamo ulogu električno nabrijanog ratnika, poznatijeg pod imenom Technomancer.

Spiders Specijali

Nema rezultata

Spiders Igre

Greedfall

Zoran Žalac 11.02.2017.

Greedfall je akcijski RPG-u tvoraca Technomancera i Bound By Flamea koji bi trebao kombinirati fantazijski ugođaj s tematikom kolonizacije.

The Technomancer

Zoran Žalac 23.03.2016.

Ljudi su kolonizirali Mars i ratuju za vodu, a usred tog kaosa robotizirani Zacharias bježi od tajne policije. Vjerojatno jer nosi recept za Cedevitu sa sobom.