HCL.HR

Funcom

Izdavač

Funcom Recenzije

RecenzijaMetal: Hellsinger

Žarko Ćurić 10.10.2022.

Metal: Hellsinger jedna je od onih igara koja je odlučila spojiti dva žanra, u ovom slučaju napucavanjem iz prvog lica i ritmičkim elementima. Je li to đavolja kombinacija koja nije trebala izaći van pakla?

RecenzijaMutant Year Zero: Road to Eden

Filip Zorić 19.12.2018.

Stigao nam je Mutant Year Zero: Road to Eden, taktička igra koja kombinira oprezno šuljanje i luđačke pucnjave. U ovoj recenziji ćemo saznati je li to dobitna kombinacija.

RecenzijaConan Exiles

Gregor Stojev 14.05.2018.

Ratnik srca hrabra koji oružjem vlada napokon je izašao iz Early Accessa. Saznajte je li barbarski svijet u Conan Exilesu jedan vrijedan preživljavanja.

Funcom Vijesti

Conan Exiles – obdareni pustolovi

Zoran Žalac 30.01.2023.

Na današnji dan prije točno šest godina lansirana je još uvijek aktualna igra preživljavanja u svijetu Conana Barbarina, zvana Conan Exiles.

Dune: Spice Wars stiže u četvrtom mjesecu, ali ne u punoj verziji

Zoran Žalac 06.04.2022.

Strateška igra Dune: Spice Wars pojavit će se u prodaji već ovog mjeseca, ali isprva u nedovršenoj verziji s najosnovnijim sadržajima i mehanikama.

Strategija Dune: Spice Wars iduće godine donosi začin na naše ekrane

Stjepan Fikter 10.12.2021.

20 godina od posljednje službeno izašle Dune igre stiže najava za Dune: Spice Wars, strateški naslov kojeg igramo već 2022. godine.

Epic Games Store je danas trebao pokloniti igru Conan Exiles, no ništa od toga

Zoran Žalac 02.07.2020.

Epic Games Storeu se ponovno dogodilo da obećanu igru na kraju neće podijeliti besplatno svim korisnicima. Ovoga puta nećemo dobiti Conan Exiles.

Konan bi uskoro mogao prijeći u vlasništvo Kineza

Zoran Žalac 22.01.2020.

Kineski gigant Tencent zainteresiran je za kupnju norveške tvrtke Funcom, čime bi između ostaloga dobio prava i na igre u franšizi Conan.

Funcom Specijali

Nema rezultata

Funcom Igre

Metal: Hellsinger

Zoran Žalac 10.10.2022.

Metal: Hellsinger jedna je od onih igara koja je odlučila spojiti dva žanra, u ovom slučaju napucavanjem iz prvog lica i ritmičkim elementima. Je li to đavolja kombinacija koja nije trebala izaći van pakla?

Dune: Spice Wars

Stjepan Fikter 10.12.2021.

Bitka za začin odvijat će se u strateškom okruženju kombinirajući RTS i 4X elemente uz standardne političke igre koje su prisutne u Dune svemiru.

Moons of Madness

Stjepan Fikter 26.03.2019.

Moons of Madness kombinira znanstveno istraživanje s čudovištima i pipcima u psihološkoj horor avanturi koja se odvija na Marsu.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?