HCL.HR

Microsoft Xbox

PLATFORMA

Microsoftov Xbox brend najmlađi je igrač među velikom trojkom proizvođača konzola. Iza sebe trenutno ima tri konzole, oscilirajuće rezultate, ali i bogat softverski katalog. Zahvaljujući Xboxu i njegovim ekskluzivama uvelike je popularizirano mrežno igranje na konzolama.

Microsoft Xbox Recenzije

RecenzijaDestroy All Humans!

Filip Zorić 10.08.2020.

Stigao nam je remaster za Destroy All Humans, kultni akcijski naslov koji je originalno izašao za PlayStation 2. No je li bolje da se ovaj svemirac vrati na svoj matični planet?

RecenzijaSpongeBob: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Filip Zorić 07.07.2020.

Spužva Bob se vratio u remasteru kultne igre pod nazivom Battle for Bikini Bottom: Rehydrated. Je li ovaj platformerski naslov potonuo?

RecenzijaDesperados 3

Zoran Žalac 29.06.2020.

Taktički manevri Johna Coopera vratili su se u režiji potpuno novog developera, nakon punog desetljeća pauze. Je li se čekanje Desperadosa 3 isplatilo?

Microsoft Xbox Vijesti

Glavna priča Cyberpunka 2077 trajat će kraće od Witchera 3

Zoran Žalac prije 1 dan

Još uvijek ne znamo koliku će trajnost ponuditi iščekivani Cyberpunk 2077, ali je potvrđeno da će mu glavna priča trajati kraće od one u Witcheru 3.

PC zahtjevi za Cyberpunk 2077 su otkriveni, sumnjivo su niski

Zoran Žalac prije 2 dana

CD Projekt RED objavio je traženu informaciju o PC zahtjevima nadolazeće hit igre Cyberpunk 2077. Vijesti su odlične za PC igrače.

Cyberpunk 2077 demonstrirao je svoj grad i njegove lude bande

Zoran Žalac prije 2 dana

Night City i njegova okolica iz Cyberpunka 2077 na prvi pogled djeluju kao uvjerljivo i bogato mjesto radnje, a s njegovim bandama jedva se čekamo zakačiti!

Microsoft Xbox Specijali

Igrali smo Immortals: Fenyx Rising, šareno dijete Assassina i Zelde

Zoran Žalac prije 1 tjedan

Ubisoft će ove jeseni osim Watch Dogsa i Assassin’s Creeda lansirati jednu potpuno novu igru – Immortals: Fenyx Rising. No, je li to doista nova igra ili je Ubisoft prepisao zadaću od Nintenda?

Da, Halo Infinite izgleda prosječno – i to je ok

Zoran Žalac 24.07.2020.

Jedina Microsoftova ekskluziva koja će biti lansirana paralelno s novom generacijom Xboxa ne izgleda kao igra koja donosi generacijski skok. Evo zašto to nije problem.

Kako je nastao Crash Bandicoot?

Filip Zorić 18.01.2020.

Pogledajte našu malu priču o nastanku Crash Bandicoota, jednog od najpoznatijih likova gaminga za kojeg mnogi krivo misle da je lisica.

Microsoft Xbox Igre

Riders Republic

Zoran Žalac prije 4 dana

Sportska igra battle royale tipa u kojoj se 50 igrača istovremeno utrkuje koristeći skije, bicikle, snowboard ili wingsuit po različitim terenima SAD-a.

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2

Zoran Žalac prije 4 dana

Vampirska fantazija u Seattleu omogućuje igraču da se prikloni jednom od nekoliko vampirskih klanova te se različitim metodama uspne do samog vrha vampirskog društva.

Avowed

Zoran Žalac prije 4 dana

Akcijski RPG iz prvog lica smješten u fantastični svijet iz serijala Pillars of Eternity. Na igri rade tvorci The Outer Worldsa i Fallout: New Vegasa.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?