HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za mobitele

Demon’s Rise

Dominik Bošnjak 19.09.2015.

Magični samuraji, podivljali patuljci i vilenjaci kukavice – što imamo za reći o Demon’s Riseu, novom taktičkom RPG-u za iOS?

Angry Birds 2

Dominik Bošnjak 25.08.2015.

Nakon više od 10 izašlih inačica i šake spin-offova baziranih na raznoraznim žanrovima, Rovio se sa službeno drugim ljutim ptičicama vratio korijenima. Ili tako barem tvrde.

Modern Combat 5: Blackout

Dominik Bošnjak 27.09.2014.

Vrijedi li još jednom spasiti svijet od zločestih terorista u ulozi prekaljenog i neuništivog marinca? Vrijedi, ali dobro bi vam došla željezna volja ili plastični kontroler.

Godfire: Rise of Prometheus

Dominik Bošnjak 08.09.2014.

Ambiciozan pokušaj ‘prevođenja’ megapopularnog God of War serijala na pametne telefone i tablete.

Lethal Lance

Dominik Bošnjak 15.08.2014.

Recenzirali smo hrvatsku odu retro arkadnim platformerima koja je odnedavno dostupna ekskluzivno na iOS platformi.

Hellraid: The Escape

Dominik Bošnjak 22.07.2014.

Recenzirali smo Hellraid: The Escape, mobilni hibrid avanture, simulatora umiranja i energetski neefikasnog radijatora.

Blackwell trilogija

Dominik Bošnjak 18.07.2014.

Recenzirali smo svojevrsnu interaktivnu verziju Šaptačice duhovima s manje scena Jennifer Love Hewitt pod tušem – Blackwell trilogiju.

Battleheart Legacy

Dominik Bošnjak 19.06.2014.

Recenzirali smo obećavajući Battleheart Legacy te dali odgovor na pitanje može li isti nadograditi bolesno zaraznu formulu svog prethodnika i još jednom oboriti sve rekorde prodaje.

Romans In My Carpet!

Dominik Bošnjak 15.06.2014.

Je li sučeljavanje starih rimljana s kućnim grinjama dovoljan razlog za kupnju još jedne jednostavne strategije na poteze?

Hitman GO

Dominik Bošnjak 02.05.2014.

Može li napeti, brutalni i originalni serijal poput Hitmana zaživjeti na igraćoj ploči poput kakve bizarne verzije čovječe ne ljuti se za odrasle? S tim smo pitanjem krenuli recenzirati Hitman GO.

Monument Valley

Dominik Bošnjak 21.04.2014.

Je li Monument Valley interaktivno umjetničko remek-djelo ili samo glorificirani FEZ bez vidljivih piksela?

Angry Birds Go!

Dominik Bošnjak 14.01.2014.

Iako je tehnički besplatan, pitamo se je li ovaj spoj Mario Karta i ljutih ptičica vrijedan prostora u memoriji vašeg mobilnog uređaja.

Final Fantasy IV: The After Years

Dominik Bošnjak 12.01.2014.

Posljednja Final Fantasy mobilna igra u 2013. godini, Final Fantasy IV: The After Years je odnedavno dostupna za download na iOS App Storeu i Android Playu. Vrijedi li za nju istresti gotovo sto kuna?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?