HCL.HR

Supermassive Games

Developer

Supermassive Games Recenzije

RecenzijaThe Inpatient

Zoran Žalac 23.01.2018.

PlayStation VR platforma dobila je još jednu ekskluzivnu igru koja je trebala iskoristiti prednosti VR tehnologije. Na kraju nažalost nije iskoristila ništa osim našeg vremena.

RecenzijaHidden Agenda

Zoran Žalac 03.12.2017.

Nova igra tvoraca Until Dawna hrabar je pokušaj da se u virtualni svijet prenese zabava kakvu je među boardgaming naslovima svojevremeno nudio Cluedo.

RecenzijaUntil Dawn

Zoran Žalac 31.08.2015.

Kakva je to horor igra u kojoj noć preživi ne jedna plavuša, nego čak dvije? Začudo – iznenađujuće strašna!

Supermassive Games Vijesti

Nema rezultata

Supermassive Games Specijali

Nema rezultata

Supermassive Games Igre

The Inpatient

Zoran Žalac 23.01.2018.

Prequel horor igre Until Dawn odvodi nas u sanatorij gdje se odvijaju čudne stvari, i to ne zbog konzumiranja čudnih lijekova.

Hidden Agenda

Igor Belan 30.11.2017.

Hidden Agenda je “filmska igra” tvoraca Until Dawna u kojoj pomoću Playlink tehnologije na PlayStationu 4 pomoću svog smartphonea upravljate s tijekom radnje koja se kreće oko istraživanja slučaja serijskog ubojice zvanog The Trapper. Može se igrati solo ili grupno, a svaki put kad je igrate radnja ove detektivske priče može otići u potpuno drugom smjeru.

Until Dawn: Rush of Blood

Igor Belan 26.02.2017.

Until Dawn: Rush of Blood je PlayStation VR ekskluzivan on-rails shooter smješten u jezivi svijet popularne PS4 ekskluzive Until Dawn. Iako s tom igrom zapravo i nema mnogo veze, riječ je o zastrašujućem iskustvu s PlayStation VR headsetom na glavi.