HCL.HR

Activision

Izdavač

Američka izdavačka kuća koja je spoj dvaju velikih tvrtki. Activision stoji iza mega popularnog Call of Duty serijala, novije uzdanice Destinyja te profitabilnog Skylanders serijala NFC figurica. Blizzard s druge strane kreira i izdaje svoj popularni trio Warcraft, Starcraft i Diablo, a u novije vrijeme haraju scenu i s igrama Hearthstone te Overwatch.

Activision Recenzije

RecenzijaCall of Duty: Vanguard

Lovro Maroševac 20.11.2021.

Iako nas je Call of Duty: Vanguard vratio u doba Drugog svjetskog rata, dojam je kako je ova godina mogla biti preskočena i spasiti nas muka od već viđenih i klišejiziranih stvari.

RecenzijaCall of Duty: Black Ops Cold War

Hrvoje Smoljić 29.11.2020.

Sedamnaesti Call of Duty po redu donosi neke inovativne ideje, ali ne tamo gdje biste to inače očekivali. Single-player kampanja je vrijedna pažnje, ali isto se ne može reći za multiplayer komponentu.

RecenzijaCrash Bandicoot 4: It’s About Time

Filip Zorić 10.10.2020.

Crash Bandicoot 4: It’s About Time je dugo iščekivani povratak našeg naslovnog junaka. Na svu sreću, ovo je i najbolji dio svog serijala.

Activision Vijesti

Black Ops 3 skoro je bio igra otvorenog svijeta, procurile nikad prije viđene slike

Lovro Maroševac 27.12.2022.

Treći dio Black Ops serijala veći se dio svog razvojnog vremena razvijao kao igra otvorenog svijeta, o čemu je već bilo govora, no sada smo konačno dobili prikaze istog nakon što su neke slike iscurile na Redditu.

Lightfall ekspanzija za Destiny 2 vodi nas u urbanu sredinu metropolisa

r3voken 24.08.2022.

Sljedeća ekspanzija za Destiny 2 zvat će se Lightfall i odvodi nas na putovanje u cyber-neonski grad Neptuna, gdje se suprotstavljamo caru Calusu i njegovoj Shadow legiji.

Destiny 2 sklopio pakt s vragom – surađivat će s Fortniteom

Zoran Žalac 22.08.2022.

Naviknuti smo na to da se u Fortniteu pojavljuje sve i svašta. Ali, ne događa se baš često da se Fortnite pojavljuje u drugim igrama.

Pojavila se hrpa detalja o otkazanoj kampanji za Black Ops 4, bila je totalno drugačija od svega u Call of Dutyju

Zoran Žalac 10.08.2022.

Netko se dočepao hrpe informacija i materijala o single-player kampanji igre Call of Duty: Black Ops 4 koju nikad nismo dobili. Da je takvo što bilo ostvareno, možda bismo Call of Duty sad gledali drugačije.

Igrači su se zasitili Call of Dutyja, aktivnost je najmanja u zadnje tri godine

Zoran Žalac 02.08.2022.

Call of Duty je u periodu od četvrtog do sedmog mjeseca izgubio dosta aktivnih igrača – njih čak šest milijuna na svim platformama kombinirano.

Activision Specijali

Igrali smo Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, skupili milijun bodova u 2 minute

Zoran Žalac 15.08.2020.

Je li Tony Hawk pod stare dane ostao vjeran igrama koje su mu donijele prepoznatljivost kod igrača ili je odlučio napraviti okret od 900 stupnjeva?

Kako je nastao Crash Bandicoot?

Filip Zorić 18.01.2020.

Pogledajte našu malu priču o nastanku Crash Bandicoota, jednog od najpoznatijih likova gaminga za kojeg mnogi krivo misle da je lisica.

Najzabavnija stvar u 2018. mi je igra stara 20 godina

Zoran Žalac 01.12.2018.

Je li vraćanje starih videoigara indikator da s novima nešto nije u redu? Ili je val nostalgije previše jak da bismo mu se oduprli?

Activision Igre

Call of Duty: Vanguard

Zoran Žalac 17.08.2021.

Call of Duty: Vanguard vraća igrače na ratišta Drugog svjetskog rata i regrutira ih u posebnu jedinicu zvanu Vanguard.

Call of Duty: Black Ops Cold War

Zoran Žalac 24.08.2020.

Sedamnaesti Call of Duty po redu odvodi nas u eru Hladnoga rata – špijunaže, propagande i podijele svijeta na dva bloka.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Stjepan Fikter 21.08.2020.

Tony Hawk s novim faceliftom obuhvaća prva dva naslova iz serijala u kojima će se naći i dodatni trikovi uz mogućnosti multiplayera i dizajniranja razina.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?