HCL.HR

RTS

ŽANR

Strateške igre u kojima se planiranje i izvršavanje akcija odvija u stvarnom vremenu, s pauziranjem ili bez njega. Najčešći žanr kod brzopoteznih strategija u kojima se taktiziranje izvodi u hodu.

RTS Recenzije

RecenzijaWar Hospital

Boris Koroušić 20.01.2024.

Antiratne igre često imaju posebnu dubinu i u igraču izazovu onu posebnu privrženost prema fiktivnim likovima. Možemo li isto reći za novu igru zvanu War Hospital? Provjerite u našoj recenziji.

RecenzijaShadow Gambit: The Cursed Crew

Zoran Žalac 16.08.2023.

Nakon izvrsnih igara Desperados 3 i Shadow Tactics njemački studio Mimimi odlučio je gameplay svojih igara učiniti pristupačnijim. Je li to pomoglo igri Shadow Gambit: The Cursed Crew?

RecenzijaPikmin 4

Zoran Žalac 19.07.2023.

Četvrta igra iz Nintendovog serijala Pikmin ne odmiče se predaleko od svojih prethodnika, ali zadržava zabavu po kojoj je serijal pozat.

RTS Vijesti

Homeworld 3 zbog nove odgode gasi hyperdrive motore

Stjepan Fikter 08.02.2024.

Homeworld 3 trebali smo igrati za mjesec dana, no nakon povratnih informacija od dodatnog testiranja i ekipe koja je probala demo verziju, izlazak igre pomiče se za dva mjeseca.

Nasljednik StarCrafta moći će se isprobati idućeg mjeseca

Stjepan Fikter 13.01.2024.

Spiritualni Starcraft u Stormgate kostimu uskoro će biti dostupan široj javnosti kad će se moći isprobati kako je to taktizirati protiv drugog igrača ili s još dvoje taktičara protiv umjetne inteligencije.

Za sve brodove u Star Citizenu treba vam 55 tisuća eura

Zoran Žalac 05.01.2024.

Želite li iz nekog razloga posjedovati sve u nedovršenoj igri Star Citizen, za taj luksuz trebate iskeširati 54,9 tisuća eura.

Homeworld 3 otkrio svoje PC zahtjeve, nisu strašni dok nema raytracinga

Zoran Žalac 29.11.2023.

Svemirska strategija Homeworld 3 još nema konkretan datum izlaska, ali zato ima listu hardverskih zahtjeva s čak sedam različitih konfiguracija.

Squadron 42 oduševio PC igrače, ovako napredne grafike nije bilo još od Crysisa?

Zoran Žalac 23.10.2023.

Single-player komponenta Star Citizena, zvana Squadron 42, dobila je novu demonstraciju od 25 minuta. I dalje izgleda impresivno – i dalje ne znamo kad izlazi.

RTS Specijali

Isprobali smo demo igre na ljetnom Steam Next Festu 2023, evo najzanimljivijih

Zoran Žalac 27.06.2023.

Igor i Zoran zaputili su se u avanturu isprobavanja demo igara te među stotinama u ponudi odabrali nekoliko naslova za koje smatraju kako bi mogle biti zanimljive igre.

Igrali smo Blitzkrieg 3 protiv Borisa, generala super napredne umjetne inteligencije

Stjepan Fikter 20.04.2017.

Blitzkrieg 3 neće postaviti temelje za Skynet u obliku umjetne inteligencije imena Boris, ali ovaj momak ipak se trudi zagorčati taktiziranje u bitkama 2. svjetskog rata.

RTS Igre

War Hospital

Zoran Žalac 20.01.2024.

Antiratne igre često imaju posebnu dubinu i u igraču izazovu onu posebnu privrženost prema fiktivnim likovima. Možemo li isto reći za novu igru zvanu War Hospital?

Terra Nil

Zoran Žalac 12.04.2023.

Terra Nil se poigrava konvencijama žanra graditeljskih igara, a rezultat je maštovit, inovativan i nadasve simpatičan naslov.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?