HCL.HR

Capcom

Developer

Capcom Recenzije

RecenzijaResident Evil 4

Dominik Vadas 17.03.2023.

Ovogodišnji Resident Evil 4 prerada je istoimenog kultnog nastavka izašlog davne 2005. godine. Može li Leon pobijediti svog starijeg brata blizanca i dokazati kako je mlađe uistinu slađe ili će sirova snaga nostalgije održati original na njegovom suverenom tronu?

RecenzijaMonster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Hrvoje Smoljić 04.08.2021.

Monster Hunter Stories: Wings of Ruin 2 vizualno izgleda neozbiljno naspram igara glavne franšize, ali je zapravo JRPG kojega se ne bi smjelo propustiti.

RecenzijaResident Evil Village

Zoran Žalac 09.05.2021.

Seoski turizam novog Resident Evila na trenutke definitivno nije ono što biste od dugovječnog horor serijala inače očekivali, a to istovremeno može biti i dobra i loša vijest.

Capcom Vijesti

Street Fighter 6 najavio otvoreno testiranje sljedećeg tjedna

Zoran Žalac 09.05.2023.

Ako vam demo verzija Street Fightera 6 nije dovoljna da odlučite je li to igra za vas, Capcom će pred izlazak održati još jedan beta test, ovoga puta otvoren za sve igrače.

Fan Resident Evila dokazao da Leon ima magični kofer

Zoran Žalac 24.04.2023.

Jedan je tip demonstrirao kako bi u stvarnosti izgledalo da netko nosi pun inventory iz Resident Evila 4. Ako ste sumnjali, bilo bi nemoguće strpati sve u praktičan kofer.

Od danas možete zaigrati Street Fighter 6 kroz demo verziju

Zoran Žalac 21.04.2023.

Igrači na PlayStation platformama mogu isprobati demo verziju Street Fightera 6, dok će PC i Xbox igrači istu dočekati sljedećeg tjedna.

Resident Evil 2 i 3 na PC-ju izgubili raytracing efekte, barem privremeno

Zoran Žalac 18.04.2023.

Opcije za raytracing efekte u igrama Resident Evil 2 i 3 netragom su nestale iz izdanja za PC. No, Capcom obećava da će ih vratiti čim prije.

Javila se glumica koju su izvrijeđali igrači Resident Evila, kaže da je to zato što je iz Azije

Zoran Žalac 10.04.2023.

Glumica Lily Gao dala je svoje priopćenje nakon što ju je dio igrača Resident Evila 4 optužio da je svojom glumom uništila lik Ade Wong jer nije zvučala dovoljno zavodljivo.

Capcom Specijali

Resident Evil nikad nije bio samo zombi igra, dajte nam ajkulu, drakulu…

Zoran Žalac 12.04.2021.

Nekim igračima ne sjeda baš najbolje to što noviji izdanci serijala Resident Evil više nemaju zombije kao najčešće neprijatelje. No, zombiji nikad nisu bili ni glavna ni jedina tvorevina tog serijala.

Imamo dobru vijest: Resident Evil 2 opet je strašan

Zoran Žalac 11.01.2019.

Vremenski ograničena demo verzija Resident Evila 2 ostavila nam je pozitivan dojam pa s još većim nestrpljenjem čekamo izlazak igre.

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.

Capcom Igre

Resident Evil 4

Dominik Vadas 17.03.2023.

Prošlo je šest godina od biološke katastrofe u Raccoon Cityju. Leon S. Kennedy, jedan od preživjelih, prati predsjednikovu otetu kćer do zabačenog europskog sela u kojem nešto užasno nije u redu s mještanima.

Street Fighter 6

Lovro Maroševac 12.08.2022.

Nova igra iz poznatog borilačkog serijala donosi otvoreni svijet, komentatore u borbi i novu mehaniku u gameplayu – Drive System.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Zoran Žalac 04.08.2021.

Monster Hunter Stories: Wings of Ruin 2 vizualno izgleda neozbiljno naspram igara glavne franšize, ali je zapravo JRPG kojega se ne bi smjelo propustiti.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?