HCL.HR

Capcom

Developer

Capcom Recenzije

RecenzijaMonster Hunter World

Zoran Žalac 30.01.2018.

Capcom je novim nastavkom Monster Hunter franšize naumio osvojiti svijet. Može li mu to poći za rukom uz pomalo arhaičan dizajn japanske škole gaminga?

RecenzijaMarvel vs. Capcom Infinite

Žarko Ćurić 05.10.2017.

Likovi iz Marvel i Capcom univerzuma ponovno su se okupili na ritualnom skupu izmjenjivanja udaraca i loših fora, a mi se javljamo uživo s mjesta događanja.

RecenzijaResident Evil 7

Zoran Žalac 23.01.2017.

Otkrivamo je li Resident Evil 7 povratkom korijenima uspješno revitalizirao svoj serijal ili je pak prebacivanjem u prvo lice mutirao u neprepoznatljivu abominaciju.

Capcom Vijesti

Igrivi demo Devil May Cryja 5 spreman je za Gamescom

Pero Mlinar prije 3 dana

Ekipa iz Capcoma potvrdila je da je spremna za demonstraciju prvog igrivog dema Devil May Cryja 5 na Gamescom sajmu. Nažalost, ne i izvan njega.

Monster Hunter World već je uspješan na PC-u

Zoran Žalac prije 1 tjedan

U manje od 24 sata koliko je na Steamu, Monster Hunter World zaigralo je dovoljno igrača da igra uđe među deset najigranijih naslova svih vremena.

Street Fighter 5 dodaje dva nova čudaka u svoj roster

Zoran Žalac 06.08.2018.

Dva nova dostupna su za otključavanje u postavi boraca Street Fightera 5. Jedan je potpuno novi, dok je drugi stari poznanik za fanove ovog serijala.

Prodano je više od osam milijuna primjeraka Monster Hunter Worlda

Pero Mlinar 31.07.2018.

Uoči samog izlaska igre Monster Hunter World za PC, Capcom se pohvalio dosadašnjim prodajnim rezultatima te otkrio da je njihova igra dosad prodana u više od osam milijuna primjeraka.

Monster Hunter World za PC deset je puta brži nego na PS4 konzoli

Pero Mlinar 28.07.2018.

Ako je vjerovati inicijalnim testovima, PC verzija Monster Hunter: Worlda predstavljat će ultimativno iskustvo igranja čak i na računalima srednje klase. Barem ukoliko ne uključite jednu opciju koja ždere FPS.

Capcom Specijali

Bavi li se industrija videoigara prodajom duplih obećanja i guste magle?

Zoran Žalac 24.02.2016.

Iza nedavnog Street Fightera V u njegovom nedovršenom izdanju krije se kvalitetna igra, ali i mračna strana budućnosti industrije videoigara.

Capcom Igre

Devil May Cry 5

Zoran Žalac 11.06.2018.

Devil May Cry 5 nastavlja tamo gdje je četvorka stala. Nero i Dante suočavaju se s novom invazijom demona u Red Grave Cityju i usput bivaju seksi kul.

Mega Man 11

Petra Rukav 05.02.2018.

Capcomova najveća franšiza, koja datira još u 1987. godinu, vraća se s dugogodišnje pauze u 2.5D štihu i rukom crtanom grafikom.

Monster Hunter World

Zoran Žalac 14.06.2017.

Capcom obećava da će Monster Hunter World biti smješten na velike mape između kojih neće biti mnogo učitavanja, a podržavat će sasvim novi sustav multiplayera za troje igrača po jednoj regiji.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?