HCL.HR

Media Molecule

Developer

Media Molecule Recenzije

RecenzijaTearaway Unfolded

Žarko Ćurić 19.10.2015.

Nije remake, nije remaster, a nije ni potpuno nova igra. Pa što je onda? Dirljivo simpatična i kreativna papiranata avantura koja zna da je igrate s DualShockom 4.

RecenzijaLittle Big Planet 2 [PS3]

Petar Karabatić 04.02.2011.

Mješavina developerske kreativnosti i kreativnosti samih igrača zasjala je u punom sjaju u novom Little Big Planetu. Još jedna igra zbog koje se isplati kupiti PS3 konzolu? Apsolutno!

RecenzijaLittle Big Planet [PS3]

Marko Miljević 25.12.2008.

Pokrenuvši igru Little Big Planet prvo što mi je prošlo kroz glavu je bila rečenica u uvodnoj špici igre koja glasi: „Samo mašta je granica“. Što je to trebalo značiti u tome trenutku još nisam znao.

Media Molecule Vijesti

Dreams prikazao sanjivu viziju svog gameplaya

Zoran Žalac 27.10.2015.

Nova igra tvoraca LittleBigPlanet serijala premijerno je demonstrirana na Sonyjevoj Paris Games Week konferenciji, a sada nam je donekle jasno što ćemo u toj igri uopće raditi.

Tvorci LittleBigPlaneta najavili igru za kreiranje snova

Zoran Žalac 16.06.2015.

Razvojni tim Media Molecule predstavio je svoj novi projekt pod nazivom Dreams. O kakvoj se igri točno radi, za sada možemo samo sanjati.

Media Molecule Specijali

Nema rezultata

Media Molecule Igre

Dreams

Zoran Žalac 10.03.2016.

Kako nadmašiti Little Big Planet? Njegovi tvorci imaju odgovor – daju vam igru u kojoj možete napraviti sve što ste ikada sanjali. I onda u to još dodati medvjediće s puškama.

Little Big Planet 2

Petar Karabatić 04.02.2011.