HCL.HR

Dva pitanja - miš i internet veza za igre

  • 0 Odgovora
  • 913 Hitova
*

Huncvut

  • n00b
  • 3
Dva pitanja - miš i internet veza za igre
« : 18. Siječanj, 2023., 13:45 »
Da ukratko objasnim situaciju - dugo godina sam bio Quake 2 igrač (i Quake 3 / Quake 3 Live povremeno), a igrao sam i neke strategije (StarCraft, Warcraft III). Najviše Quake 2 od svega i to sam igrao u 'zlatno doba' te igre (klanovi u Hrvatskoj, uvođenje ISDN-a i slično).

E sada sam pred neki dan ponovno upalio Quake 2 i malo zaigrao. Međutim, čini mi se da mi miš ne odgovara, a spojen sam na internet putem WiFi-a (laptop + veći monitor).

Uglavnom, pitanja su:
1.) Molim preporuku za neki ekstra dobar gamerski miš (ne zanimaju me RGB osvjetljenja i slične stvari, zanima me konkretno dobar proizvod) - je li mora biti žičani ili mora biti bez žice (Bluetooth?). Najradije bi Bluetooth ako je dobar za igre zbog praktičnosti. Uglavnom, FPS (pretežito) i strategije. Moja trenutna postavka je više poslovna (u IT-u sam). Ovaj trenutni miš mi u igri (konkretno Quake 2) daje osjećaj kao da nije precizan, odnosno kao da sam 'u vodi', tj. ne znam kako objasniti - kao da ga pomaknem, a on s pomakom reagira u igri (takav je nekakav osjećaj.

2.) Pretpostavljam da je bolje da je laptop spojen žičanom vezom nego putem Wifi-a zbog pinga (u FPS-ima) - imam optički internet. Je li to točno?

Eto, to je to :)

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9