HCL.HR

Persona 5 (Datum izlaska: 04.04.2017.)

Žanr: RPG       Developer: Atlus       Izdavač: Atlus

PS3 PS4

Šesnaestogodišnji učenik iz Tokija spetlja se sa ženom mačkom zvanom Morgana i osniva klub fantomskih kradljivaca srca koji kradu zle namjere iz palače u kojoj ljudi ostavljaju svoje duše. Vou.

95

Persona 5 vijesti

Atlus se ispričava gamerima kojima su prijetili zbog streamanja Persone 5

Juraj Bevandić prije 19 sati

Atlus je po izlasku Persone 5 strogo ograničio dijeljenje sadržaja iz igre, a sada su mrvicu popustili i ispričali se na potencijalnim uvredama, ali i dalje nam ne vjeruju u cijelosti.

RETRO DOZA #216 - Shin Megami Tensei, digitalna priča vragova

Gregor Stojev prije 5 dana

Ovoga puta u Retro Dozi proučavamo ogromni MegaTen serijal čiji je uspjeh u konačnici izrodio i popularni simulator vradžbina u učionicama – Personu.

Gdje je više ta Persona 5 recenzija?

Juraj Bevandić 14.04.2017.

Persona 5 je ogromna igra, a mi smo uhvatili zadnji vlak za tu avanturu pa vam donosimo vrlo pozitivne prve dojmove jer imamo osjećaj da biste za ovu igru trebali čuti.

Persona 5 video

Persona 5 u čudnom traileru prikazuje flertanje, odbojku i ostle mini-igre

Zoran Žalac 06.03.2017.

Japanci vole mini-igre u svojim igrama, a za dokaz te činjenice ne treba tražiti dalje od čudnovate kolekcije mini-igara nadolazeće Persone 5.

Igor potvrdio svoj nastup u Personi 5

Zoran Žalac 22.02.2017.

Jezivi birokrat dugog nosa i šiljatih ušiju koji nema nikakve veze s našim glavnim urednikom gost je novog trailera za Personu 5, zajedno s ostalim osobnostima koje ćemo morati žrtvovati.

Persona 5 ima školu kakvu još nikad niste vidjeli

Zoran Žalac 18.01.2017.

U svojevrsnom tutorial traileru Atlus nam demonstrira specifičnosti gameplaya Persone 5 u svoj raskoši njezine čudnovatosti.

Persona 5 specijali

Nema rezultata