HCL.HR

The Red Strings Club je cyberpunk igra za sve šankere

Zoran Žalac 22.01.2018.   •   2 komentara   •   Trailer


Devolver Digital danas će lansirati 2D avanturu cyberpunk tematike pod nazivom The Red Strings Club koja će vas, između ostaloga, naučiti nešto i o miješanju pića.

the red strings club

Cyberpunk tematika možda je nova zombi-apokalipsa. Sve više indie igara odabire tu tematiku, a jedna od takvih je i The Red Strings Club koji će se za nekoliko sati pojaviti na Steamu. Radi se tu o 2D avanturi retro stila čija je premisa itekako upečatljiva – u ulozi konobara morate razotkriti korporativnu zavjeru koristeći svoje umijeće oponašanja drugih osoba.

Priča igre vrti se oko navodno altruističke korporacije Supercontinent Ltd koja planira lansirati lijek za depresiju, ljutnju i strah, no jedan haker otkriva kako se iza svega krije pokušaj pranja mozgova i tu počinje vaša avantura za prezentiranje istine.

Komentari (2)

  • Artyom

    22.01.2018 - 23:20

    Cyber Punk mi je uz horror najdraža tematika. Iako mi se koncept ove igre i ne sviđa, ovdje moram spomentu da jedva čekam da izađe pomalo slična, ali puno kvalitetnija 2D retro pixel cyberpunk igra imena The Last Night.

  • afaron

    24.01.2018 - 19:52

    Čini se slična igra kao VA-11 Hall-A: Cyberpunk Bartender Action

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?