HCL.HR

NAGRADNI NATJEČAJ: Ukradite nam novog Thiefa za PC, PS3 i PS4

brunofix123 06.03.2014.   •   30 komentara


Za svoju šansu da osvojite novog Thiefa u PC, PS3 ili PS4 izdanju pokažite nam malo svoje kreativnosti.

Ovih dana igramo novog Thiefa i pripremamo vam video recenziju, a slijedeći upravo Garrettov kriminalni primjer, dobrim ljudima iz Gameworlda ukrali smo tri primjerka igre i onda ih odlučili sve pokloniti vama. Grizla nas je savjest, što da vam kažemo.

Imamo jednu PC verziju, jednu za PlayStation 3 i jedno next-gen konzolaško izdanje za PlayStation 4. Kako biste osvojili željenu verziju igre sve što trebate je biti malo kreativni i napisati nam zašto bi baš Thief bila ta igra koju biste pokupili s police kada nitko ne bi gledao?

Pošaljite nam svoje kreativne odgovore na mail [email protected] i kao naslov poruke napišite “Ukrast ću vam Thiefa za PC” (ili za neku od druge dvije platforme koju preferirate).

Očekujte objavu tri pobjednika za točno tjedan dana, 13. ožujka. Tri najzanimljivija odgovora izabrati će naš izvršni urednik Zoran Žalac, viši poznavatelj svega Duje Kozomara i moja malenkost. Naravno, samo jedan mail s iste adrese će se uzimati u obzir, nema potrebe da spamate. Sretno!

Komentari (30)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!