HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za konzole

No More Heroes 3

Ivan Brekalo 29.08.2021.

Nakon više od punog desetljeća dobili smo numerirani nastavak No More Heroes serijala. Travis Touchdown se vraća i započinje bitku do smrti galatkičkih razmjera.

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Zoran Žalac 18.07.2021.

Nintendo je uskrsnuo deset godina staru Zeldu koja fanovima baš i nije omiljeni dio u serijalu. No, dobro je da su to napravili.

Final Fantasy VII Remake Intergrade

Žarko Ćurić 06.07.2021.

Osvježena verzija Final Fantasy 7 Remakea izašla je za PlayStation 5, a osim bolje grafike i performansi donosi i potpuno novi DLC sa vrckastom ninjom Yuffie.

Mario Golf: Super Rush

Zoran Žalac 05.07.2021.

Super Mario i njegova ekipa pojurili su na novu partiju golfa. U našoj recenziji doznajte isplati li se pridružiti im se po ovoj sparini.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Zoran Žalac 08.06.2021.

Vratio nam se poznati dvojac zaštitnika galaksije, ali u svojoj novoj avanturi Ratchet i Clank nisu jedine zvijezde na intergalaktičkoj pozornici.

Returnal

Žarko Ćurić 05.05.2021.

Potpuno nova PlayStation 5 ekskluziva Returnal donosi nam neobičan spoj rogue elemenata, napucavanja te intrigantnog narativa u znanstveno fantastičnom okruženju. I vizualno neodoljivo podsjeća na Alien!

Destruction AllStars

Žarko Ćurić 27.02.2021.

Destruction AllStars jedna je od rijetkih PlayStation 5 ekskluziva u ovom trenutku. Koliko je zapravo zabavna kombinacija uništavanja vozila i bježanja po šarenim mapama?

Bravely Default II

Ivan Brekalo 25.02.2021.

Nakon dva odvojena kraća iskustva u vidu demoa preuzetih s Nintendo eShopa, konačno pred sobom imamo cijeli Bravely Default II – dugo iščekivani RPG s borbom na poteze i pastelnim vizualnim stilom.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Zoran Žalac 10.02.2021.

Nintendo Switch platforma dobila je još jednu igru koju fanovi Super Marija ne bi smjeli propustiti. Super Mario 3D World je stara stvar, ali Bowser’s Fury je poput skroz nove igre.

Demon’s Souls

Žarko Ćurić 04.12.2020.

Umiralo se u igrama Dark Souls serijala već skoro čitavo desetljeće. No, niste pokorili sve Soulse ako niste igrali prvi Demon’s Souls. Srećom, sada to možete učiniti na PlayStationu 5.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Brekalo 18.11.2020.

Prije nego dobijemo Breath of the Wild 2, svijetu Zelde i Linka vraćamo se kroz akcijsku igru smještenu 100 godina prije Gannonove pobjede.

Pikmin 3 Deluxe

Filip Zorić 28.10.2020.

Iako još uvijek čekamo četrvrti dio serijala, Pikmin 3 Deluxe je tu da nas podsjeti koliko je bila dobra originalna igra za Wii U.

Kirby Fighters 2

Ivan Brekalo 05.10.2020.

Nintendo je potajno izbacio novu ekskluzivu za svoju Switch platformu. I to opravdano – jer Kirby Fighters 2 ni ne zaslužuje veliku pažnju.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?