HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za konzole

Destruction AllStars

Žarko Ćurić 27.02.2021.

Destruction AllStars jedna je od rijetkih PlayStation 5 ekskluziva u ovom trenutku. Koliko je zapravo zabavna kombinacija uništavanja vozila i bježanja po šarenim mapama?

Bravely Default II

Ivan Brekalo 25.02.2021.

Nakon dva odvojena kraća iskustva u vidu demoa preuzetih s Nintendo eShopa, konačno pred sobom imamo cijeli Bravely Default II – dugo iščekivani RPG s borbom na poteze i pastelnim vizualnim stilom.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Zoran Žalac 10.02.2021.

Nintendo Switch platforma dobila je još jednu igru koju fanovi Super Marija ne bi smjeli propustiti. Super Mario 3D World je stara stvar, ali Bowser’s Fury je poput skroz nove igre.

Demon’s Souls

Žarko Ćurić 04.12.2020.

Umiralo se u igrama Dark Souls serijala već skoro čitavo desetljeće. No, niste pokorili sve Soulse ako niste igrali prvi Demon’s Souls. Srećom, sada to možete učiniti na PlayStationu 5.

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Brekalo 18.11.2020.

Prije nego dobijemo Breath of the Wild 2, svijetu Zelde i Linka vraćamo se kroz akcijsku igru smještenu 100 godina prije Gannonove pobjede.

Pikmin 3 Deluxe

Filip Zorić 28.10.2020.

Iako još uvijek čekamo četrvrti dio serijala, Pikmin 3 Deluxe je tu da nas podsjeti koliko je bila dobra originalna igra za Wii U.

Kirby Fighters 2

Ivan Brekalo 05.10.2020.

Nintendo je potajno izbacio novu ekskluzivu za svoju Switch platformu. I to opravdano – jer Kirby Fighters 2 ni ne zaslužuje veliku pažnju.

Super Mario 3D All-Stars

Žarko Ćurić 21.09.2020.

Za razliku od Ninendove kolekcije 3D igara iz Super Mario serijala, ova recenzija neće biti povučena iz opticaja nakon pola godine.

Paper Mario: The Origami King

Žarko Ćurić 17.08.2020.

Je li novi Paper Mario samo obična reciklaža za Switch ili ima onaj ugodni miris svježe tiskanog papira?

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Ivan Brekalo 23.07.2020.

Najnovija ekskluziva za Nintendo Switch donosi jednu od najbizarnijih priča ikad ispričanih. U nevjerojatnih 15 sličica po sekundi.

Ghost of Tsushima

Zoran Žalac 14.07.2020.

Ghost of Tsushima je poetičan i romantičan oproštaj od ere PlayStationa 4, koncizan u izričaju i sadržajno bogat poput najljepših priča o samurajima.

Marvel’s Iron Man VR

Stjepan Fikter 14.07.2020.

S unikatnim letačkim kontrolama, Iron Man VR predstavlja novu dimenziju superherojskog života u virtualnom okruženju koje nije uvijek jednako uzbudljiva kao što je Starkov život.

The Last of Us Part II

Zoran Žalac 12.06.2020.

Bijes je ponekad opravdano stanje organizma. No, u slučaju The Last of Us Part II ne trebate biti bijesni. Ostavite to Ellie – njoj bijes dobro stoji.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?