HCL.HR

Recenzije: Ekskluzive za konzole

Hyrule Warriors: Age of Calamity

Ivan Brekalo 18.11.2020.

Prije nego dobijemo Breath of the Wild 2, svijetu Zelde i Linka vraćamo se kroz akcijsku igru smještenu 100 godina prije Gannonove pobjede.

Pikmin 3 Deluxe

Filip Zorić 28.10.2020.

Iako još uvijek čekamo četrvrti dio serijala, Pikmin 3 Deluxe je tu da nas podsjeti koliko je bila dobra originalna igra za Wii U.

Kirby Fighters 2

Ivan Brekalo 05.10.2020.

Nintendo je potajno izbacio novu ekskluzivu za svoju Switch platformu. I to opravdano – jer Kirby Fighters 2 ni ne zaslužuje veliku pažnju.

Super Mario 3D All-Stars

Žarko Ćurić 21.09.2020.

Za razliku od Ninendove kolekcije 3D igara iz Super Mario serijala, ova recenzija neće biti povučena iz opticaja nakon pola godine.

Paper Mario: The Origami King

Žarko Ćurić 17.08.2020.

Je li novi Paper Mario samo obična reciklaža za Switch ili ima onaj ugodni miris svježe tiskanog papira?

Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise

Ivan Brekalo 23.07.2020.

Najnovija ekskluziva za Nintendo Switch donosi jednu od najbizarnijih priča ikad ispričanih. U nevjerojatnih 15 sličica po sekundi.

Ghost of Tsushima

Zoran Žalac 14.07.2020.

Ghost of Tsushima je poetičan i romantičan oproštaj od ere PlayStationa 4, koncizan u izričaju i sadržajno bogat poput najljepših priča o samurajima.

Marvel’s Iron Man VR

Stjepan Fikter 14.07.2020.

S unikatnim letačkim kontrolama, Iron Man VR predstavlja novu dimenziju superherojskog života u virtualnom okruženju koje nije uvijek jednako uzbudljiva kao što je Starkov život.

The Last of Us Part II

Zoran Žalac 12.06.2020.

Bijes je ponekad opravdano stanje organizma. No, u slučaju The Last of Us Part II ne trebate biti bijesni. Ostavite to Ellie – njoj bijes dobro stoji.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

Ivan Brekalo 08.06.2020.

Jedan od najboljih japanskih RPG naslova zadnjeg desetljeća dobio je moderno izdanje za Switch konzolu. Vrijedi li ga kupiti – možda i po treći put?

51 Worldwide Games

Zoran Žalac 02.06.2020.

Nakon šestog mjeseca i igre 51 Worldwide Games, nema toga što na svom Switchu ne možete zaigrati – šah, čovječe ne ljuti se, domino… sve je tu.

Final Fantasy 7 Remake

Žarko Ćurić 10.04.2020.

Čuveni RPG klasik Final Fantasy VII stigao je u novom ruhu, a osim bolje grafike donosi novu priču te akcijske elemente prošarane taktikom. No, za koga je točno: novu ekipu ili fanove serijala?

Paper Beast

Zoran Žalac 24.03.2020.

Nova PlayStation VR ekskluziva stavlja nas u neobični svijet kojim hodaju papirnate životinje. Je li u pitanju reciklaža ili je posrijedi nešto sasvim drugačije?

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?