HCL.HR

GOG.com lansirao Battle of the Games ljetnu promociju

Zoran Žalac 19.06.2012.   •   1 komentara


U ljetnoj promociji GOG.com-a kroz idućih 17 dana sukobit će se 34 igre, a korisnici servisa odlučit će koje će među njima dobiti veće, a koje manje popuste.

Servis za digitalnu distribuciju PC igara GOG.com danas je krenuo sa svojom Battle of the Games ljetnom promocijom. Riječ je o zanimljivoj ideji u kojoj će se od danas, 19. lipnja pa sve do 5. srpnja, svakodnevno istaknuti dvije igre. Korisnici GOG-a glasat će za jednu od tih igara, a ona koja unutar 24 sata prikupi više glasova u sljedeća će 24 sata dobiti sniženje cijene od 60%. Igra s manje glasova također će se naći na popustu, ali od 40%.

Prva „runda“ već je krenula, a sukobljavaju se Myst: Masterpiece Edition i 7th Guest. Myst je za sada u blagoj prednosti, pa ako tako ostane još četiri sata, moći ćete ga nabaviti za 2,40 dolara. Osim ove promocije, valja spomenuti i to da je GOG.com svojim korisnicima danas osigurao dvije nove besplatne igre – Worlds of Ultima: The Savage Empire i Ultima: Worlds of Adventure 2: Martian Dreams.

Komentari (1)

  • armin221186

    19.06.2012 - 08:53

    GoG je najbolji,pogotov ono sto su uradiili sa witchera 2 i prokletog DRM-a 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?