HCL.HR

Predstavljamo Star Wars The Old Republic portal

Igor Belan 08.02.2010.   •   6 komentara   •   HCL


HCL predstavlja novi portal HCL mreže posvećen fanovima Star Warsa, a pogotovo onima koji iščekuju izlazak MMORPG igre Star Wars the Old Republic.

HCL-ova gamerska internet mreža kao da ne može prestati rasti. Danas vam predstavljamo njen najnoviji dodatak, portal posvećen nadolazećoj MMORPG igri baziranoj na Star Wars svemiru – Star Wars The Old Republic. Riječ je o portalu imena SWTOR Croatia kojega smo stvorili u suradnji sa dva vrijedna Star Wars entuzijasta koji željno iščekuju ovaj MMO. Cilj portala je okupiti na jedno mjesto ljubitelje Star Warsa, pogotovo one koji, kao i ekipa koja stoji iza portala, željno iščekuju izlazak SWTOR-a. Iako je tek pokrenut, potrudili smo se da portal odmah u startu bude pun sadržaja. Tako da već sada možete saznati sve dostupne informacije o ovoj igri, skinuti wallpapere, pogledati slike i video materijale te pročitati razne informacije o frakcijama, klasama, planetima i ostalim stvarima koje će sačinjavati SWTOR.

Osim ovoga portala pripremili smo i poseban odjeljak HCL foruma posvećen SWTOR-u, u kojega vas pozivamo na diskusiju o ovoj igri i Star Wars franšizi općenito. Nadamo se da vam se sviđa ono što vidite iza priloženog linka i da ćete biti redoviti posjetioc ovog jedinog domaćeg portala o SWTOR-u.

HCL MREŽA: Star Wars the Old Republic – Hrvatski portal

Komentari (6)

 • Red Hot Chilli

  08.02.2010 - 14:46

  ljepo bogami

 • Mansky Hunt

  08.02.2010 - 18:11

  Najs,najs! Hvala HCL!

 • Forbs

  08.02.2010 - 18:23

  Super , stavite samo gore u HCl mreža link…

 • ghost of sparta

  08.02.2010 - 19:00

  Hvala =) Igri se radujem već podosta dugo vremena, a ovo će mi dobro doći da razmjenim mišljenja sa ostalim fanovima.

 • Ementaler

  08.02.2010 - 21:42

  Eto fino, onda slobodno počni lagano postati na SWTOR forumu 😉

 • ghost of sparta

  09.02.2010 - 13:54

  Dogovoreno :))

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!