HCL.HR

skrivanje

ŽANR

Skrivanje je konceptom jasno već i kao igra u mlađim uzrastima. Cilj je ovakvih igara s glavnim likom proći nezapaženo u situacijama koje ga u suprotnom kažnjavaju.

skrivanje Recenzije

RecenzijaShadow Gambit: The Cursed Crew

Zoran Žalac 16.08.2023.

Nakon izvrsnih igara Desperados 3 i Shadow Tactics njemački studio Mimimi odlučio je gameplay svojih igara učiniti pristupačnijim. Je li to pomoglo igri Shadow Gambit: The Cursed Crew?

RecenzijaSniper Elite 5

Zoran Žalac 25.05.2022.

Sniper Elite 5 na prvi se pogled čini kao već viđena formula samo na novoj fronti. No, francuska avantura Karla Fairbournea na kraju ipak ima neka ugodna iznenađenja.

RecenzijaAragami 2

Lovro Maroševac 12.10.2021.

Nindža Aragami vratio se iz sjene kako bi se suočio s opakim carstvom koje širi teror. Novi trikovi pomogli su u borbi protiv neprijatelja, no jesu li uistinu bili toliko korisni?

skrivanje Vijesti

Dead by Daylight zalazi u fantastični horor suradnjom s Castlevania i Dungeons & Dragons franšizama

Zoran Žalac prije 4 dana

Za popularnu multiplayer igru Dead by Daylight najavljeni su novi crossoveri, ovoga puta iz netipičnih fantasy izvora kao što su Dungeons & Dragons te Castlevania.

Besplatno se dijeli Thief iz 2014. godine

Zoran Žalac 05.04.2024.

Na Epic Games Store do idućeg četvrtka možete nabaviti stealth avanturu Thief iz 2014. te svemirski RPG The Outer Worlds, ako niste iskoristili prethodni giveaway krajem prošle godine.

Deus Ex igre na velikom su popustu i jeftinije su od kutije svježih jaja

Zoran Žalac 04.03.2024.

Ako u svojoj kolekciji igara još nemate legendarni serijal Deus Ex, GOG nudi sve te igre uz više od 80% pojedinačnog popusta.

Death Stranding uskoro stiže na iPhone da možete hodati u stvarnosti dok hodate u igri

Zoran Žalac 23.01.2024.

Death Stranding će se idućeg tjedna pojaviti u novim verzijama – za Appleove uređaje, i to po prilično atraktivnoj cijeni.

Besplatno se dijeli A Plague Tale: Innocence (opet)

Zoran Žalac 03.01.2024.

Štakori opet naviru – potpuno besplatno. Epic Games Store opet dijeli avanturističku igru A Plague Tale: Innocence iz 2019. godine.

skrivanje Specijali

The Last of Us Part II Remastered – mnogima nepotrebno, ali dobro da postoji

Zoran Žalac 16.01.2024.

Sadržajno je The Last of Us Part II Remastered za PlayStation 5 više od pukog remastera. No, znači li to da ga baš morate imati?

Isprobali smo demo igre na ljetnom Steam Next Festu 2023, evo najzanimljivijih

Zoran Žalac 27.06.2023.

Igor i Zoran zaputili su se u avanturu isprobavanja demo igara te među stotinama u ponudi odabrali nekoliko naslova za koje smatraju kako bi mogle biti zanimljive igre.

The Lord of the Rings: Gollum je loša igra, ali Gollum nije loš izbor za glavnog lika

Dominik Vadas 28.05.2023.

Vjerojatno se svi možemo složiti s time da je The Lord of the Rings: Gollum loša igra. Međutim, ne slažemo se svi oko toga da je Gollum loš izbor za protagonista jedne LOTR igre.

skrivanje Igre

The Last of Us Part I

Lovro Maroševac 11.06.2022.

Remake kultnog hita The Last of Us prerađen iz temelja za PlayStation 5 (i PC) donosi poboljšane kontrole i modernizirani gameplay, u vidu ljepših grafičkih elemenata te boljeg načina istraživanja i borbi.

Sniper Elite 5

Lovro Maroševac 17.03.2022.

Karl Fairburne pridružuje se pokretu otpora u Francuskoj kako bi spriječio nacističku Operaciju Kraken. Ovaj naslov krasi mogućnost kooperativnog igranja, kao i mape rađene po stvarnim lokacijama uz tehniku fotogrametrije.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?