HCL.HR

Conan Exiles (Datum izlaska: 31. 01. 2017. (Early Access))

Žanr: MMO , preživljavanje       Developer: Funcom       Izdavač: Funcom

PC

Taj pustolov, ratnik što strah ne poznaje još jednom će dobiti priliku da nam dokaže da je najveća i najjača faca bilo kojeg univerzuma u multiplayer open world naslovu koji u Early Acces verziji stiže ovog ljeta.

0

Conan Exiles vijesti

Evo koliko nabildan kompjuter morate imati da pokrenete Conan Exiles

Juraj Bevandić prije 1 tjedan

Bliži se kraj mjeseca i izlazak Conan Exilesa, a mi znamo da je Konan srca hrabra, oružjem vlada, a sada i hoće li ga naša računala moći pokrenuti.

Zavirite u svijet Conana Exilesa kroz pre-alpha screenshote

Petra Rukav 17.11.2016.

Developer Funcom s nama je podijelio hrpicu screenshota i informacija da nas pripremi za preživljavanje u brutalnom svijetu Conana Exilesa koji za do kraja godine dolazi u Early Access.

Conan Exiles je nova simulacija preživljavanja u otvorenom svijetu

Petra Rukav 29.01.2016.

Ovog se ljeta kroz Steam Early Access, s prijateljima ili sami, uputite u istraživanje otvorenog svijeta izmišljenog razdoblja Conana Barbarina te se upoznajte s brutalnim načinom preživljavanja koje vam Conan Exiles nudi.

Conan Exiles video

U Conan Exiles lako ćemo graditi čuda, a još lakše razvaljivati tuđa

Juraj Bevandić 06.01.2017.

Novi trailer za Conan Exiles podsjeća ljubitelje arhitekture, destrukcije i robovlasništva da igra izlazi krajem mjeseca i svega navedenoga ima i više nego dovoljno.

Ovako ćemo preživljavati, graditi kuće i upošljavati robove u Conan: Exiles

Gregor Stojev 09.12.2016.

Novom videom Funcom demonstrira kako ćemo zanimljivim novim mehanikama porobljavati protivnike kako bi gradili i štitili naše sagrađene baze.

Novi Conan Exiles trailer izgleda brutalnije nego brutalni screenshoti

Juraj Bevandić 23.11.2016.

U Funcomu su očito zadovoljni postignutim promjenama i napretkom na Conan Exiles, pa nas bombardiraju krvoločnim materijalom iz igre, a znamo i kada izlazi u Early Access.

Conan Exiles specijali

Nema rezultata