HCL.HR

Oznaka: Asimetrični multiplayer

Jigsaw se pridružuje pokolju u Dead by Daylight

Petra Rukav prije 4 dana

Krvavoj igri mačke i miša za pet igrača uskoro se pridružuje glavni zlikovac poznate američke filmske franšize Saw iliti Slagalica strave. Želite li igrati igru?

U Dead by Daylight svratit će još jedan poznati ubojica

Zoran Žalac 18.10.2017.

Nakon Mikea Myersa i Leatherfacea, asimetrična horor igra Dead by Daylight dobit će još jednog poznatog antagonista iz filmskog klasika.

RecenzijaFriday the 13th: The Game

Gregor Stojev 28.05.2017.

Kad igra u samom nazivu mora dokazivati da je videoigra, stvari obično ne slute na dobro. Relevantno je pitanje stoga je li Friday the 13th: The Game jednako zabavan koliko je Jason Voorhees nezaustavljiv.

Friday the 13th: The Game ne izlazi na petak 13.

Zoran Žalac 22.04.2017.

Dead by Daylight idućeg mjeseca dobiva konkurenciju – Friday the 13th: The Game dobio je datum izlaska i još jedan trailer koji je kolekcija Jasonovog nasilja.

Evolve nije uspio evoluirati, obustavljen rad na igri

Juraj Bevandić 26.10.2016.

Nakon duge i teške developeri su priznali poraz i pomalo ironično je obustavljen razvoj Evolvea. Nedavna evolucija igre nije uvjerila 2K u vrijednost projekta.

Dead by Daylight novi je asimetrični multiplayer hororac tvoraca Paydaya 2

Gregor Stojev 06.02.2016.

Starbreeze Studios u suradnji s Behaviour Interactive, otkrivaju na sam svoj novi asimetrični multiplayer hororac – Dead by Daylight, u kojemu se igrači naganjaju, ali i surađuju u igri lovice i skrivača.