HCL.HR

Oznaka: Glazba u igrama

Domaća obrada pjesme iz Witchera 3 podsjetit će vas na slatke uspomene

Zoran Žalac prije 16 sati

Da Witcher serijal ima fenomenalnu glazbu – to ste već znali. Da glazbenici s naših prostora obrađuju tu glazbu – to ćete sada doznati.

Šok i nevjerica – Despacito nije na FIFA 18 soundtracku

Zoran Žalac 14.09.2017.

EA Sports je objavio popis od četrdesetak pjesama koje ćemo slušati u menijima Fife 18 i potvrdio kako soundtrack neće previše odstupati od proteklih izdanja.

Divinity: Original Sin 2 bit će potpuno ozvučen

Zoran Žalac 26.08.2017.

Razvojni tim Larian Studios obradovao je fanove Divinityja otkrivši kako će svi dijalozi u Original Sinu 2 biti odglumljeni i ozvučeni.

Glazbena avantura Fe stiže nam 2018. godine

Zoran Žalac 21.08.2017.

Electronic Artsov Originals program pomaganja malim developerima na ovogodišnjem je Gamescomu prezentiran kroz šumsku avanturu prepunu glazbe.

Skladatelj Silent Hilla radit će novu glazbu za World of Tanks

Zoran Žalac 16.08.2017.

World of Tanks do kraja 2017. godine trebao bi osvježiti svoj repertoar glazbe, a u tome će Wargamingu pomoći poznati japanski skladatelj Akira Yamaoka.

Zakucavanje u NBA Live 18 pratit će glazba 2 Chainza i Kendricka Lamara

Petra Rukav 09.08.2017.

Poboljšana verzija NBA Live 18 izlazi u drugoj polovici sljedećeg mjeseca, a u nju je upakiran soundtrack koji se uglavnom sastoji od hip hop i rap glazbe.

Umro je Daniel Licht, skladatelj glazbe u Dishonoredu i Dexteru

Zoran Žalac 04.08.2017.

Kompozitor glazbe za brojne filmove, serije te nekoliko videoigara, Daniel Licht, umro je u šezdesetoj godini života.

RETRO DOZA #230 – PSX audio CD player, nešto šira slika

Gregor Stojev 30.07.2017.

Današnju dozu iskoristit ćemo za nešto mrvicu drugačije pa ćemo se tako prisjetiti nekih Sonyjevih korijena i jedne lako moguće već zaboravljene alternativne funkcionalnosti originalnog Playstationa.

Persona 5 izlazi na gramofonskim pločama

Juraj Bevandić 29.04.2017.

Izvrsna glazbena podloga Persone 5 doživjet će svoje posebno izdanje na gramofonskim pločama, cijenom i formatom samo za najveće ljubitelje.

Popularni bubnjar na YouTubeu obradio glazbenu temu iz Sonica

Zoran Žalac 25.04.2017.

Ako ste ljubitelj glazbe iz retro igara, a k tome još i fan bubnjeva, bubnjar Andrea Vadrucci izvest će vam osmominutnu idilu za ušne kanale na temu Sonic the Hedgehoga.

Životinje uz pomoć montaže otpjevale temu DuckTalesa

Zoran Žalac 06.04.2017.

Vješta montaža od brojnih je životinja napravila izvođače glazbene teme kultnog crtića DuckTales. Psi, mačke i kokoši bolji su pjevači nego biste se nadali.

Yooka i Laylee su najbolji životinjski reperi nove ere

Zoran Žalac 03.04.2017.

Veterani razvojnog tima Rare drže se tradicije pa su povodom skorog izlaska 3D platformera Yooka-Laylee pripremili reperski show koji pojašnjava igru bolje nego ijedan drugi trailer.

Poslušajte narodnjačke melodije Syberije 3

Zoran Žalac 03.04.2017.

Prije nego se zaputite u novu Syberia avanturu prilagodite se njezinom ugođaju slušanjem glazbe koju je za igru skladao Inon Zur, poznati skladatelj glazbe novijih Fallout naslova.

Rock Band VR svirat će neke kultne hitove uz malo kompliciranu mehaniku

Zoran Žalac 03.03.2017.

Prva svirka u virtualnoj stvarnosti dostavit će 60 pjesama različitih izvođača među kojima su Megadeth, Avenged Sevenfold, Van Halen i brojni drugi.

Glazba iz Halo Wars 2 možda vas zainteresira za igru bolje nego ijedan trailer

Zoran Žalac 14.02.2017.

Microsoft je u sklopu promocije Halo Warsa 2 ustupio dobar dio njegovog soundtracka za besplatno preslušavanje i nabrijavanje na igru.